Αβρίλ Λαβίν: Πού βρέθηκε το τσιμπούρι που κόντεψε να τη σκοτώσει;

02.04.2015
Αν είσαι θιασώτης της τηλεοπτικής σειράς «House» θα ξέρεις περί τίνος πρόκειται... γιατί ένα τσιμπούρι είναι η αιτία. Τον περασμένο Δεκέμβριο η 30χρονη σταρ Αβρίλ Λαβίν είχε αποκαλύψει στο Twitter ότι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας και ζήτησε από τους φανς της να προσευχηθούν για εκείνη.

Αμέσως κυκλοφόρησαν φήμες ότι πάσχει από: καρκίνο του μαστού, λύκο, νευρική ανορεξία, σκλήρυνση κατά πλάκας και ό,τι ασθένεια μπορεί να βάλει του ανθρώπου ο νους. Στο τελευταίο τεύχος του περιοδικού People, η Λαβίν εξηγεί τι έπαθε ακριβώς και είναι μια ιστορία ... απίστευτη!

Τον Οκτώβριο, κατά την επίσκεψή της στο Λας Βέγκας όπου είχε προγραμματίσει να γιορτάσει τα γενέθλιά της, αισθανόταν την απόλυτη κατάπτωση: «Μόλις και μετά βίας έτρωγα και όταν πήγαμε στην πισίνα εγώ έφυγα και πήγα να ξαπλώσω».

Η Λαβίν έμεινε στο κρεβάτι για 5 μήνες γιατί έπασχε όπως αποδείχθηκε από Βορρελίωση, γνωστή και ως Νόσος του Λάιμ (Lyme Disease), μια ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Borrelia burgdofreri, το οποίο με τη σειρά του μεταδίδεται μέσω τσιμπήματος από τσιμπούρι.

Το τσιμπούρι πιθανότατα τσίμπησε την διάσημη τραγουδίστρια την περασμένη άνοιξη.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά σοβαρή ασθένεια, την οποία περιγράφει η τραγουδίστρια με τραγικό τρόπο:

«Υπήρξαν στιγμές που περνούσε μια εβδομάδα μέχρι να μπορέσω να κάνω ντους γιατί μόλις και μετά βίας στεκόμουν όρθια. Ένιωθα σαν να μου ρουφούσαν τη ζωή από μέσα μου. Ένιωθα ότι δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να μιλήσω, ούτε να κινηθώ. Νόμιζα ότι πεθαίνω»

Η ασθένεια αυτή την έχει κάνει να θέλει να ζήσει όσο πιο δυνατά μπορεί την κάθε στιγμή, ενώ στους θαυμαστές της που τη βομβαρδίζουν με μηνύματα στα social media απαντάει ότι έχει αναρρώσει κατά 80%.

Περίπου 300.000 άνθρωποι στην Αμερική νοσούν κάθε χρόνο από τη νόσο Lyme και πρόσφατα μελέτες δείχνουν ότι η ασθένεια βρίσκεται σε έξαρση σε Καναδά και Βόρεια Ευρώπη.

Τα άμεσα σχέδια της τραγουδίστριας είναι ένα νέο κομμάτι για τους Παραολυμπιακούς του Ιουλίου στο Λος Άντζελες.

Χ.Τ.