Μελ Γκίμπσον: Πωλείται η βίλα όπου χτύπησε τη Ρωσίδα σύντροφό του [photos]

13.04.2015
Έχει φιλοξενήσει τα τρελά πάρτι του πρωταγωνιστή του Φονικού Όπλου - εκεί όμως στέγασε και τον τραγικά ευέξαπτο χαρακτήρα του, με εξάρσεις θυμού και επιθετικότητας.

Αυτό είναι ένα από τα σπίτια του Μελ Γκίμπσον, το οποίο προσπαθεί να πουλήσει, αλλά μάταια. Μετά το Tudor mansion στο Greenwich, αυτή η βίλα είναι μια από τις πιο πολυτελείς κατοικίες τουδιάσημου ηθοποιού.

Αυτή η μεξικανική "hacienda" βρίσκεται στο καταφρονημένο Μαλιμπού και φέρει το ρομαντικό όνομα Lavender Hill Farm. Πωλείται προς 14.5 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή έναν μισθό του Μελ για μια ταινία στο σινεμά.

Πρόκειται για μια κατοικία που έχει φιλοξενήσει τα τρελά πάρτι του πρωταγωνιστή του Φονικού Όπλου, που όμως φιλοξένησε και τον τραγικά ευέξαπτο χαρακτήρα του με εξάρσεις θυμού και επιθετικότητας. Η κατοικία εκτείνεται σε 2.75 στρέμματα, σε ένα κτήμα κατάφυτο από ορχιδέες, με πισίνα, γυμναστήριο και σκάκι σε φυσικό μέγεθος.

Το κακό κάρμα του σπιτιού - το οποίο δεν πωλείται με τίποτα - ίσως προέρχεται από τη φήμη ότι ο Μελ εδώ έριξε την περίφημη μπουνιά στην πρώην φιλενάδα και μητέρα του παιδιού του, Οκσάνα Γκριγκορίεβα, λέγοντας ότι το άξιζε!