Δείτε το σπίτι της Λένας Παπαληγούρα στα Εξάρχεια [photos]

14.04.2015
Η αγαπημένη ηθοποιός αποκαλύπτει παρουσιάζοντας στο κοινό τις αγαπημένες της γωνιές και τα αντικείμενα που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Λίγο πριν ανέβει και πάλι στο θεατρικό σανίδι για να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αδελφοί Καρμαζόφ» του Ντοστογιέφσκι στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης, η Λένα Παπαληγούρα άνοιξε τις πόρτες του σπιτιού της στα Εξάρχεια στο περιοδικό ΟΚ, παρουσιάζοντας στο κοινό τις αγαπημένες της γωνιές και τα αντικείμενα που τους έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ίδιο περιοδικό σημείωσε «Μένω μόνη μου, αν και παλαιότερα συγκατοικούσα με έναν φίλο μου στα Εξάρχεια. Δεν φοβάμαι καθόλου. Έχω μάθει να αναλαμβάνω εξολοκλήρου τις υποχρεώσεις του σπιτιού. Το σπίτι δεν είναι μεγάλο, αλλά είναι φωτεινό και το διακόσμησα σταδιακά. Θέλω να μου αρέσει ο χώρος όπου ζω και να έχει διακοσμηθεί με το δικό μου γούστο. Η διακόσμηση είναι λιτή, δεν μου αρέσει η υπερβολή».

Εντύπωση μας προξένησε η παιδική της ζωγραφιά που έχει μάλιστα κορνιζάρει, μία ζωγραφιά που απαντά με λόγια και εικόνα στην ερώτηση «τι θα γίνει όταν μεγαλώσει»…. Αγαπημένο της αντικείμενο; Ένα χάρτινο φόρεμα που της έφτιαξε μια φίλη της για μια περφόρμανς που είχε δώσει πριν χρόνια. Αγαπημένο της μυθιστόρημα; Ο μικρός πρίγκιπας.