Σπάνιες paparazzi πόζες της Μπαρντό σε παμπ [photos]

09.06.2015
Η ατίθαση Μπεμπέ, το απόλυτο sex symbol, ήταν ένα απλό ατίθασο κοριτσόπουλο που λάτρευε να πηγαίνει σε παμπ και να μιλάει άνετα με τους θαμώνες.

Η ατίθαση Μπεμπέ, το απόλυτο sex symbol, ήταν ένα απλό ατίθασο κοριτσόπουλο που λάτρευε να πηγαίνει σε παμπ και να μιλάει άνετα με τους θαμώνες. Χάρη στο φιλμ του Ροζέ Βαντίμ «Και ο Θεός... έπλασε τη γυναίκα» έγραψε τη δική της ιστορία στο παγκόσμιο κινηματογραφικό πάνθεον.

Η «Telegraph» δημοσίευσε ανέκδοτες φωτογραφίες της μεγάλης σταρ από το σπάνιο αρχείο του paparazzo φωτογράφου Ray Bellisario, σήμερα ετών 78, που ξεκίνησε την καριέρα του παίρνοντας μια τυχαία πόζα της Βασίλισσας κάτω από μια ομπρέλα. Από τότε άρχισε να παρακολουθεί τη βασιλική οικογένεια παίρνοντας χιλιάδες παπαράτσι φωτογραφίες.

Στη συλλογή του διαθέτει εικόνες του Μάρλο Μπράντο, Γουίνστον Τσόρλτσιλ, Τζάκι Κένεντι, Γκρέις Κέλι και Τσάρλι Τσάπλιν, προσωπικότητες που κατάφερε επιτυχώς να παρενοχλήσει.

Πίσω στο 1968, όταν η Γαλλίδα μοντέλο και ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό βρέθηκε στο Λονδίνο για να προμοτάρει την ταινία Shalako, στην οποία συμπρωταγωνιστούσε με τον Σον Κόνερι. Ο Μπελισάριο τσάκωσε την Μπαρντό στη βόλτα της από ένα μαγαζί στην Oxford Street μέχρι μια παμπ - την άρπαξε από το μπράτσο για να τη σώσει από τους φωτογράφους και να την ... φωτογραφίσει τελικά εκείνος.