Η Ειρήνη Σκυλακάκη τον Σεπτέμβριο στο Gazarte

25.08.2015
Μια από τις γυναικείες φωνές που ξεχωρίζουν στην αγγλόφωνη σκηνή της Ελλάδας, η Ειρήνη Σκυλακάκη , θα σημάνει την επανέναρξη των Gazarte Taratsa Live Sessions, την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου.

Στις αποσκευές της, κουβαλά τον δεύτερο δίσκο, της Before Dawn, του οποίου το mastering έχει κάνει ο Adam Ayan, κάτοχος Grammy και συνεργάτης, μεταξύ άλλων, των Paul McCartney, Lana del Rey, Bruce Springsteen, Madonna, the Foo Fighters, the Rolling Stones, , Rush, Pearl Jam, The Animals. Θα τη συνοδεύει το εξαμελές συγκρότημά της.

Την γνωρίσαμε το 2012 όταν το “In The Light” από το ντεμπούτο της, Wrong Direction, διείσδυσε στις ραδιοφωνικές playlist και αποτέλεσε, χωρίς αμφιβολία, το πιο δυνατο soundtrack της χρονιάς. Έκτοτε, η Ειρήνη, τελείωσε το μεταπτυχιακό της στα Νομικά και επέστρεψε για να ετοιμάσει το λεγόμενο δύσκολο δεύτερο άλμπουμ.

Το πρώτο της single “In The Light”, που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό, ήτανε μόνο η αρχή μίας σημαντικής, όπως φαίνεται, πορείας, καθώς το «Before Dawn», που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music, λαμβάνει εξαιρετικές κριτικές από τον εγχώριο Τύπο και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Info:
Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου,
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι,
Ώρα: 22.00, Τιμή: 8 ευρώ