Τέιλορ: Χύμα τα διαμάντια στο πάτωμα της βίλας στο Bel Air [photos]

09.11.2015
Πανάκριβες μπότες, γούνες, διαμάντια και ασύλληπτα προσωπικά αντικείμενα τής πιο πολυφωτογραφημένης star απαθανατίζονται στα άδυτα της βίλας της στο Bel Air.

Πανάκριβες μπότες, γούνες, τιάρες, διαμάντια και ασύλληπτα προσωπικά αντικείμενα τής πολυφωτογραφημένης star Ελίζαμπεθ Τέιλορ απαθανατίζονται στα άδυτα της βίλας της στο Bel Air. Η φωτογράφηση έγινε λίγο πριν τον θάνατό της το 2011 και δίνουν μια γεύση από την προσωπικότητα της πιο μοιραίας Κλεοπάτρας του σινεμά!

«Δυστυχώς δεν την συνάντησα ποτέ», λέει η φωτογράφος Catherine Opie, η οποία φωτογράφησε τους χώρους της έπαυλης και τα προσωπικά αντικείμενα της star για το βιβλίο 700 Nimes Road. «Αυτό που διαπίστωσα είναι πόσο απίστευτος άνθρωπος ήταν μέσα από όλα όσα ήταν πολύτιμα για εκείνη. Δεν μιλώ για το Krupp Diamond. Ό,τι αγαπούσε το αγαπούσε πραγματικά. Έζησε τη ζωή της όπως την ήθελε», σχολίασε η φωτογράφος.

Η Τέιλορ είχε τη φωτογραφία του λατρεμένου φίλου της, Michael Jackson, στο ίδιο μέρος με τις φωτογραφίες της οικογένειάς της. Αυτό δείχνει και τη μεγάλη αδυναμία που του είχε!

Τo δαχτυλίδι της με το περίφημο Krupp Diamond (όταν πέρασε στην κατοχή της μετονομάστηκε σε Elizabeth Taylor diamond) ήταν το διαμάντι 33,19 καρατίων που της δώρισε o Richard Burton το 1968. Σύμφωνα με τη φωτογράφο, η Τέιλορ είχε τα κοσμήματά της εκτεθημένα παντού στο σπίτι.