Lady Gaga: Γυναίκα της Χρονιάς 2015 για το Billboard

07.12.2015
Πέρσι ήταν η Τέιλορ Σουίφτ, φέτος το περιοδικό Billboard διάλεξε την Lady Gaga ως Γυναίκα της Χρονιάς! Και η αλήθεια είναι ότι το 2015 ήταν η χρονιά της ποπ τραγουδίστριας, έχοντας αυτό τον καιρό στα σκαριά την εκπόνηση του 5ου της άλμπουμ.

Η συμμετοχή της στην 5η σεζόν του «American Horror Story: Hotel» και το ανεπανάληπτο σόου της με τον θρύλο της μουσικής Τόνι Μπένετ εντυπωσίασαν τους συνεργάτες του Billboard.

Επίσης, πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο της βίντεο κλιπ του τραγουδιού «Till it Happens to You» που απογειώθηκε στο Billoboard, στο Youtube και στο Twitter. Το δημοφιλές μουσικό περιοδικό της έδωσε τον τίτλο και της αφιέρωσε πολυσέλιδο editorial.

Ο κομμωτής της τη ρώτησε: «Θέλεις πλέον να είσαι ποπ σταρ;» Τον κοίταξε και του ειπε «Ξέρεις αν θα μπορούσα να σταματήσω αυτό το τρένοαυτή τη στιγμή, θα το έκανα. Δεν μπορώ... αλλά πρέπει αν κατέβω γιατί αλλιώς θα πεθάνω». είπε στο Billboard.

Αν και η χρονιά δεν πήγε καλά από πλευράς πωλήσεων, η Lady Gaga ενηλικιώθηκε, άνοιξε τα φτερά της σε άλλα πεδία που μπορεί να διαμορφώσουν την καριέρα της τελείως διαφορετικά στο μέλλον.