Bowie: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση και το μνημόσυνο-συναυλία [photos+vds]

13.01.2016
Η κηδεία του μουσικού ειδώλου, που έφυγε από τη ζωή στα 69 του χρόνια, δεν θα γίνει στο Λονδίνο που γεννήθηκε, αλλά στη Νέα Υόρκη, όπου πέρασε πολλές από τις συγκινήσεις της ζωής του.

Η The Sun αναφέρει ότι το τελευταίο αντίο δεν θα λάβει χώρα στο Brixton, όπου γεννήθηκε ο καλλιτέχνης, αλλά σε μεγάλη συναυλία αφιέρωμα που λέγεται ότι θα λάβει χώρα στις 31 Μαρτίου στο Carnegie Hall. Εκεί αγαπημένοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν τα τραγούδια του.

Θαυμαστές του Bowie μαζεύτηκαν στο Brixton, στο νότιο Λονδίνο για να αποτίσουν φόρο τιμής στον καλλιτέχνη. Μια τοιχογραφία του γέμισε λουλούδια, κεριά και σημειώματα. Πολλοί τραγούδησαν το Star Man, έξω από το Ritzy Cinema, που άλλαξε πρόσοψη με το μήνυμα: «David Bowie, our Brixton boy, RIP».

Η τελευταία του εμφάνιση στις 7 Δεκεμβρίου για την κυκλοφορία του Blackstar:

Δείτε την τελευταία του φωτογράφηση.

Ο David Bowie έχανε τη μάχη με τον καρκίνο και "φόρεσε" το πιο πλατύ του χαμόγελο για να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του φίλου του Jimmy King.

"Γιατί αυτός ο άνθρωπος είναι τόσο χαρούμενος; Είναι για τα 69ά γενέθλιά του ή επειδή κυκλοφόρησε το 28ο studio άλμπουμ και είναι τόσο τέλειος; Ποιος ξέρει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον συγχαρούμε και για τα δύο. Χρόνια πολλά στον David Bowie" ήταν το μήνυμα που συνόδευε τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στην επίσημη σελίδα του δύο ημέρες πριν από τον θάνατό του.

Πόζαρε για την κυκλοφορία του κύκνειου άσματός του, με κοστούμι του σχεδιαστή Thom Browne και μαύρο καπέλο. .. ένας υπέροχος τρόπος για να θυμόμαστε αυτό τον σπουδαίο καλλιτέχνη.

Περισσότερες φωτογραφίες από τη λατρεία του κόσμου: