Το 3ο Διαβαλκανικό Συμπόσιο Εικαστικής Δημιουργίας

09.08.2001
Στη Σαμοθράκη συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον πολλών εικαστικών δημιουργών αυτές τις μέρες όπου πραγματοποιείται το 3ο Διαβαλκανικό Συμπόσιο Εικαστικής Δημιουργίας. Στο συμπόσιο, που θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου, συμμετέχουν σαράντα εικαστικοί καλλιτέχνες από Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία και Αλβανία.
Στη Σαμοθράκη συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον πολλών εικαστικών δημιουργών αυτές τις μέρες όπου πραγματοποιείται το 3ο Διαβαλκανικό Συμπόσιο Εικαστικής Δημιουργίας.
Στο συμπόσιο, που θα ολοκληρωθεί στις 12 Αυγούστου, συμμετέχουν σαράντα εικαστικοί καλλιτέχνες από Ελλάδα, Ρουμανία, Τουρκία, Βουλγαρία, Σερβία, Σκόπια, Βοσνία, Κροατία, Σλοβενία και Αλβανία. Οι καλλιτέχνες εμπνέονται από τη φύση και την ιστορία της Σαμοθράκης και δημιουργούν τα έργα τους τα οποία στη συνέχεια θα εκτεθούν στο Πνευματικό Κέντρο, στη Χώρα της Σαμοθράκης.
Το 3ο Διαβαλκανικό Συμπόσιο Εικαστικής Δημιουργίας, διοργανώνεται από το δήμο Σαμοθράκης, σε συνεργασία με το Εικαστικό Επιμελητήριο Τεχνών Ελλάδας και είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα "Νέα Βαλκάνια 2001" του υπουργείου Πολιτισμού.