Reworks Festival '07

25.07.2007
2 ημέρες, 4 stages και 60 καλλιτέχνες στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης. Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, χορογραφίες, προβολές, εγκαταστάσεις, εκθέσεις τέχνης και πολλά happenings συνθέτουν το φετινό Φεστιβάλ Reworks.
2 ημέρες, 4 stages και 60 καλλιτέχνες στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης.

Μουσικά showcases, live εμφανίσεις, χορογραφίες, προβολές, εγκαταστάσεις, εκθέσεις τέχνης και πολλά happenings συνθέτουν το φετινό Φεστιβάλ Reworks, που φιλοξενείται για πρώτη φορά στo xώρο του Λιμανιού Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Το Reworks 2007 παρουσιάζει -για πρώτη φορά στο ελληνικό κοινό- νέες μουσικές και εικαστικές τάσεις, ποικίλα έργα και showcases, ενώ παράλληλα θα προβάλει έργα Ελλήνων δημιουργών, οι οποίοι θα παρουσιάσουν αποκλειστικά ειδικά διαμορφωμένα projects και περισσότερους από 60 καλλιτέχνες, πολλοί εκ των οποίων θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Mixmaster Morris, Tiefschwarz, Prins Thomas, Modeselektor, Ellen Allien & Apparat είναι κάποια από τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, που θα μας χαρίσουν απλόχερα μαγευτικές μουσικές εμπειρίες. Διάφορα είδη μουσικής, όπως electronica, ambient, house, dance αλλά και hip hop, funk, soul, dub και reggae συνθέτουν το μουσικό παζλ του φετινού φεστιβάλ.

Τέλος, ένα συνοθύλευμα εικόνας και ήχου, προβολής και εγκατάστασης από τους μετρ του είδους αλλά και από νέα ταλέντα του εικαστικού χώρου, διαμορφώνουν και παρουσιάζουν τις σύγχρονες εικαστικές τάσεις.

Αναλυτικό πρόγραμμα αναμένεται στο www.reworks.gr