Τριήμερο Δημοπρασίας στη Σύρο

27.07.2007
Έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το φιλότεχνο κοινό στη μεγάλη τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος δημοπρασιών Ευάγγελου Καπόπουλου την Παρασκευή 28, το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Ιουλίου στην Ερμούπολη της Σύρου.
Έργα κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει το φιλότεχνο κοινό στη μεγάλη τριήμερη δημοπρασία που διοργανώνει ο οίκος δημοπρασιών Ευάγγελου Καπόπουλου την Παρασκευή 27, το Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιουλίου στην Ερμούπολη της Σύρου.

Πρόκειται για την έβδομη συνεχή χρονιά που ο οίκος δημοπρασιών Καπόπουλου, πραγματοποιεί δημοπρασίες στην όμορφη πρωτεύουσα των Κυκλάδων κάτι που πλέον αποτελεί θεσμό. Να σημειώσουμε ότι είναι ο πρώτος οίκος που καθιέρωσε τις δημοπρασίες στα ελληνικά νησιά, ανοίγοντας την αγορά και σ αυτό το χώρο.

Τα έργα που θα δημοπρατηθούν φέρουν την υπογραφή σημαντικών ζωγράφων όπως είναι οι : Τσίγκος, Γαϊτης, Χριστοφόρου, Πράσινος, Δέρπαπας, Φασιανός, Μυταράς, Καράς, Μακρουλάκης, Δρούγκας, Μανωλίδης, Πανταλέων, Γέρος, Ζούνη, Σπεράντζας, Στεφάνου, Σόρογκας, Κλαύδιος, Μπενουά Παρέ, Σάμιος, Τσόκλης, κι ακόμα έργα ξένων σημαντικών ζωγράφων όπως των Αρμάν, Κομπάς, Ερό, Σεγκί, Ντελαβάλ κ.ά.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τέχνης «Ερμούπολη», η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το περίτεχνο κτίριο του Δημαρχείου της πόλης, έργο Τσίλερ και επί της κεντρικής πλατείας της πόλης.

Ώρα έναρξης των δημοπρασιών 10.00 μ.μ.