"Καυτός Πάγος" από τον Οκτώβριο στα Εξάρχεια

07.08.2007
Ο Τάκης Βουτέρης και το θέατρο «Εξαρχείων» συνεχίζουν τις παραστάσεις του πολυβραβευμένου έργου της Βρετανίδας Μπράιονι Λέιβερι, «Καυτός πάγος» από τις αρχές Οκτωβρίου για δύο μήνες.
Ο Τάκης Βουτέρης και το θέατρο «Εξαρχείων», μετά την επιτυχία που σημείωσαν την περσινή σεζόν οι παραστάσεις του πολυβραβευμένου έργου της Βρετανίδας Μπράιονι Λέιβερι, «Καυτός πάγος» - επιτυχία, άλλωστε, που σημειώνει το έργο σε όλο τον κόσμο - συνεχίζουν τις παραστάσεις του έργου από τις αρχές Οκτωβρίου για δύο μήνες.

Ο «Καυτός πάγος» είναι ένα ψυχολογικό θρίλερ για τον πόνο, τον πόθο για ζωή, την εκδίκηση, την ελπίδα και την καταλυτική δύναμη της συγχώρεσης, γραμμένο από μία απ τις σημαντικότερες φωνές του σύγχρονου θεάτρου.

Ένα ηλιόλουστο απόγευμα η δεκάχρονη Ρόνα εξαφανίζεται. Η εξαφάνισή της συνδέει τρεις ζωές και φέρνει αντιμέτωπους τρεις ανθρώπους από εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Τη μάνα του κοριτσιού, μια ψυχίατρο που μόλις έχασε τον εραστή της, κι έναν μοναχικό σίριαλ κίλερ που ψάχνει για παρέα. Μέσα από μια σειρά διαδοχικών γεγονότων και έντασης που κορυφώνεται βήμα βήμα, τα τρία αυτά πρόσωπα θα κάνουν ένα μεγάλο, οδυνηρό ταξίδι προς το φως και τη λύτρωση.

Παίζουν: Ανθή Ανδρεοπούλου, Αννίτα Δεκαβάλλα, Τάκης Βουτέρης.