Τα Χρώματα της Σκιάθου

09.08.2007
Τριάντα καλλιτέχνες ζωγραφίζουν «Τα χρώματα της Σκιάθου» και εκθέτουν τα έργα τους στο Δημοτικό Καφενείο Μπούρτζι στη Χώρα του νησιού.
Τριάντα καλλιτέχνες ζωγράφισαν «Τα χρώματα της Σκιάθου». Εξερεύνησαν τις άπειρες διαδρομές του νησιού του Παπαδιαμάντη, την αινιγματική του φύση, και αποτύπωσαν το ιδιαίτερο φως, τα χρώματα, τους ιριδισμούς, τις αναμνήσεις και τις μορφές της Σκιάθου, που θα εκθέσουν στο Δημοτικό Καφενείο Μπούρτζι στη Χώρα του νησιού.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες οι: Αγιομαμίτης Ιωάννης, Αλεξανδρίδου Δέσποινα, Bressan Asia, Διολέττα Χρύσα, Yvonne, Καριοφύλλη Αλεξάνδρα, Μιτζέλος Ιωάννης, Πατήρ Γεώργιος Σταματάς, Χατζηιωάννου Κωστής, Καρδέλης Απόστολος, Κονδύλη Γιασεμή, Κουμιώτης Ευστάθιος, Μπεζεριανός Γιώργος, που υπόσχονται πως η έκθεση «θα φέρει στην επιφάνεια θύμησες που ζουν ακόμα μέσα μας καταχωνιασμένες κάτω από ένα σωρό από εικόνες, ήχους, κουβέντες...».

Η έκθεση, που διοργανώνεται από τον δήμαρχο Σκιάθου, Νικόλαο Πλωμαρίτη και την Αναπτυξιακή Δημοτική Επιχείρηση, εγκαινιάζεται αύριο στις 8 το βράδυ και θα διαρκέσει ως τις 13 Αυγούστου.