Φοβού τους πρώην!

10.08.2007
Διπλά κερδισμένη βγήκε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον πρώτο γάμο της. Κατάφερε μέσω δικαστηρίου και να μην εκδοθεί το βιβλίο του πρώην συζύγου της Οτζάνι Νόα, που θα αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τις διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις της και να κερδίσει 545.000 δολάρια από την υπόθεση.
Διπλά κερδισμένη βγήκε η Τζένιφερ Λόπεζ από τον πρώτο γάμο της. Κατάφερε μέσω δικαστηρίου και να μην εκδοθεί το βιβλίο του πρώην συζύγου της Οτζάνι Νόα, που θα αποκάλυπτε λεπτομέρειες από τις διάφορες εξωσυζυγικές σχέσεις της και να κερδίσει 545.000 δολάρια από την υπόθεση. Η 36χρονη ποπ σταρ ισχυρίστηκε πως ο Νόα είχε ήδη παραβιάσει συμφωνία που τον εμπόδιζε να αποκαλύψει οποιαδήποτε λεπτομέρεια της σχέσης τους.

Ετσι ο 31χρονος Νόα διετάχθη όχι μόνο να παραδώσει όλο το σχετικό υλικό του βιβλίου, αλλά του απαγόρευσαν «να ασκεί κριτική, να μειώνει και να διασύρει με οποιονδήποτε τρόπο» την κυρία Λόπεζ. Σύμφωνα με τα χαρτιά που κατατέθηκαν στο δικαστήριο, ο Νόα κατηγορούσε στο ανέκδοτο βιβλίο του τη Λόπεζ για πολλές σχέσεις, συμπεριλαμβανομένου και του τρίτου και τρέχοντος συζύγου της Μαρκ Αντονι.

Η Λόπεζ ισχυρίστηκε πως ο Νόα την είχε εκβιάσει ζητώντας της πέντε εκατομμύρια δολάρια για να μην το εκδώσει. Εκείνος μετά της άσκησε μήνυση για παραβίαση του συμβολαίου, καθώς δεν του τα έδωσε και η προτελευταία πράξη του δράματος πριν από τα δικαστήρια ήταν ο ισχυρισμός του Νόα πως η Λόπεζ τον δελέασε δίνοντάς του 1.000 δολάρια την εβδομάδα για να διευθύνει το εστιατόριό της στην Πασαντίνα, και πως τον απέλυσε πέντε μήνες μετά.