Ο Julio Bocca στο Badminton: Δείτε το video!

10.09.2007
Στην αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία του ο Julio Bocca, ένας από τους πιο σημαντικούς κλασικούς χορευτές στον κόσμο, θα βρεθεί στο Θέατρο Badminton για πέντε αλησμόνητες βραδιές με μια από τις πιο αγαπημένες του παραστάσεις: το Bocca Tango.

Τι: Julio Bocca - "Bocca Tango"
Πού: Badminton Theater,
Άλσος Στρατού-Γουδή
Πότε: 4 έως 8 Οκτωβρίου 2007
Εισιτήρια: A ζώνη - 85 €, Β ζώνη - 70 €, Γ ζώνη - 65 €, Δ ζώνη - 50 €, Ε ζώνη - 30 €, Φοιτ. 20 €.
Διάθεση εισιτηρίων: Virgin Megastores (με μετρητά), www.ticketnet.gr (με πιστωτική κάρτα: 210 88 40 600), Ταμεία Θεάτρου Badminton (Άλσος Στρατού - Γουδή, τηλ.: 211 10 86 024, Δευ - Παρ: 11:00 - 19:00, Σαβ - Κυρ: 12:00 - 18:00, Θερινό Ωράριο από 27/7 - 19/8: ΚΛΕΙΣΤΟ)

Το πολυβραβευμένο αστέρι του κλασικού χορού, κορυφαίος χορευτής του American Ballet Theater και εθνικός «ήρωας» της Αργεντινής Julio Bocca, πραγματοποιεί την τελευταία περιοδεία του ως ερμηνευτής. Στην αποχαιρετιστήρια παγκόσμια περιοδεία του ο Julio Bocca, θα βρεθεί στο Θέατρο Badminton για πέντε αλησμόνητες βραδιές με μια από τις πιο αγαπημένες του παραστάσεις: το Bocca Tango.

Όταν η χάρη του μπαλέτου ανάβει τη φλόγα του αργεντίνικου τάνγκο, όταν η φαντασία προκαλεί την παράδοση και η ακρίβεια αναμετράται με τη δύναμη γεννιέται το Bocca Tango. Το BoccaTango είναι μια παράσταση εμπνευσμένη από τις δύο μεγάλες αγάπες της ζωής του Julio Bocca: το μπαλέτο και το τάνγκο.

Το Ballet Argentino, η χορευτική ομάδα που ιδρύθηκε και διευθύνεται από τον Χούλιο Μπόκα, με κορυφαία την ντίβα του χορού Cecillia Figaredo συμπράττει με τη φημισμένη ορχήστρα Octango και το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή της ζωής, του έρωτα, του κορμιού και της αργεντίνικης φλόγας σε μια αξέχαστη παράσταση που έχουν υμνήσει οι κριτικοί χορού σε ολόκληρο τον κόσμο.

Τεχνικά άρτιες και συνάμα παθιασμένες χορευτικές εκτελέσεις, αγαπημένες μελωδίες του Astor Piazzola και του Carlos Gardel και συγκινητικές ερμηνείες από αυθεντικές φωνές της Αργεντινής, συνθέτουν ένα δυνατό χαρμάνι μπαλέτου, σύγχρονου χορού, και σωματικού θεάτρου με έμπνευση και βάση το αργεντίνικο πάθος και το τάνγκο.