Cristina Hoyos: Ταξίδι στο Νότο

14.08.2007
Μετά την τελευταία εμφάνιση της Cristina Hoyos στo θέατρο του Λυκαβηττού το 2001, η Ανδαλουσιανή ιέρεια του φλαμένκο επιστρέφει στην Αθήνα για να δώσει τρεις μοναδικές παραστάσεις στη θεατρική σκηνή του Badminton με το νέο της συγκρότημα «Ballet Flamenco de Andalucia» και τον περίφημο Ισπανό χορευτή El Junco.
Τι: Cristina Hoyos - "Viaje al Sur"
Πότε: 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου
Πού: Badminton Theater, Άλσος Στρατού-Γουδή
Εισιτήρια: A ζώνη - 75 €, Β ζώνη - 60 €, Γ ζώνη - 55 €, Δ ζώνη - 40 €, Ε ζώνη - 25 €, Φοιτ. 15 €.
Διάθεση εισιτηρίων: Virgin Megastores (με μετρητά), www.ticketnet.gr (με πιστωτική κάρτα: 210 88 40 600), Ταμεία Θεάτρου Badminton (Άλσος Στρατού - Γουδή, τηλ.: 211 10 86 024, Δευ - Παρ: 11:00 - 19:00, Σαβ - Κυρ: 12:00 - 18:00, Θερινό Ωράριο από 27/7 - 19/8: ΚΛΕΙΣΤΟ)

Μετά την τελευταία εμφάνιση της Cristina Hoyos στo θέατρο του Λυκαβηττού το 2001, η ανδαλουσιανή ιέρεια του φλαμένκο επιστρέφει στην Αθήνα για να δώσει τρεις μοναδικές παραστάσεις στη θεατρική σκηνή του Badminton με το νέο της συγκρότημα «Ballet Flamenco de Andalucia» και τον περίφημο Ισπανό χορευτή El Junco.

Στις 26, 27 και 28 Σεπτεμβρίου το Αθηναϊκό κοινό θα έχει τη χαρά να ταξιδέψει και πάλι στον εκρηκτικό κόσμο του φλαμένκο μέσα από τους ρυθμούς, τις μουσικές και τις χορευτικές φιγούρες ενός δυναμικού μπαλέτου με το μοναδικό τρόπο που η Cristina Hoyos ξέρει να στήνει τις απαιτητικές και φλογερές παραστάσεις της.

Γνώστη τόσο για τις ερμηνείες της στις ταινίες Torero του Joe D` Amato και Montoyas y Tarantos του Vicente Escriva, όσο και από τις φημισμένες παραστάσεις της "Bodas de Sangre", "Carmen" και "El Amor Bruj" που έχουν παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο, η μεγάλη χορογράφος Cristina Hoyos, ένας ζωντανός θρύλος του flamenco, έρχεται στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει το τελευταίο της έργο.

"Viaje al Sur" ο τίτλος της πολύκροτης παράστασης που περιοδεύει σε όλη την Ευρώπη τα τελευταία 2 χρόνια με τεράστια επιτυχία, ένα «Ταξίδι στο Νότο» δηλαδή, από το οποίο δε θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα. Ένα ταξίδι στον κόσμο της Νότιας Ισπανίας βασισμένο σε τρία χρώματα-συναισθήματα: λευκό για την ευτυχία, μαύρο για την τραγωδία και κόκκινο για το πάθος. Τρία συναισθήματα σε ένα φανταστικό ταξίδι που είναι πέρα για πέρα αληθινό, μέσα από μία μοναδική έκφραση της τέχνης: Το φλαμένκο.