Ομαδική έκθεση στο Artower Agora

17.08.2007
Η πόλη εμπνέει 9 νέους καλλιτέχνες στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Βema - Polis - Μen», του πολιτιστικού συγκροτήματος «Αrtower Αgora».

Η πόλη εμπνέει 9 νέους καλλιτέχνες, που εκθέτουν τα ζωγραφικά τους έργα στην ομαδική έκθεση ζωγραφικής «Βema - Polis - Μen», που εγκαινιάζεται το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, στις 8 το βράδυ, στο πολιτιστικό συγκρότημα «Αrtower Αgora».

Στην ομαδική αυτή έκθεση ζωγραφικής οι καλλιτέχνες ζωγραφίζουν την πόλη έτσι όπως τη βλέπουν, αλλά και όπως θα ήθελαν να τη δουν.

Στην έκθεση συμμετέχουν οι δημιουργοί: Ασπρίδη Ε., Κνιθάκη Κ., Κούβαρη Α., Κούβελα Κ., Λαουτάρη Δ., Παπαδημητρίου Π., Ραπανάκη Μ., Χριστοφοράτου Μ., Hvaring Alf Christian.

«Δεν κατόρθωσα καθόλου να συμμεριστώ την αγωνία για το γεγονός ότι οι επόμενες γενιές επισκεπτών θα έχουν ίσως στη διάθεσή τους αρχαίους ναούς και αγάλματα πολύ περισσότερο χαϊδεμένα, αγγιγμένα και ψηλαφισμένα απ ό,τι τα τωρινά. Θέλουμε να μείνουν άφθαρτα, ανέγγιχτα, να μην περνά ο χρόνος από πάνω τους, ενώ η ανθρωπότητα θα φθείρεται και θα σκουριάζει μέσα σε ψηλούς απρόσωπους τοίχους και απομεινάρια ελπίδας», σημειώνει η Κωνσταντίνα Κούβελα, μία από τις καλλιτέχνιδες

Artower Agora
Αρμοδίου 10, Βαρβάκειος Πλατεία,
Tηλ.: 210 3246100,
Ώρες λειτ. Τετ-Παρ 3-8 μ.μ.,
Σάβ. 12-4 μ.μ.