"Η Θεία Από το Σικάγο" για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ηβη!

27.08.2007
Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού χειμώνα, Η Θεία απ΄ το Σικάγο, η αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, γεμάτη νοσταλγία και άρωμα παλιάς Αθήνας και παράλληλα γεμάτη ζωντάνια, γέλιο και φρεσκάδα, ανεβαίνει και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ.
Μετά την τεράστια επιτυχία του περσινού χειμώνα, Η Θεία απ΄ το Σικάγο, η αξέχαστη κωμωδία του Αλέκου Σακελλάριου, γεμάτη νοσταλγία και άρωμα παλιάς Αθήνας και παράλληλα γεμάτη ζωντάνια, γέλιο και φρεσκάδα, ανεβαίνει και πάλι στο Θέατρο ΗΒΗ. Πρωταγωνιστεί η Άννα Παναγιωτοπούλου, η οποία έχει διασκευάσει απολαυστικά το αγαπημένο έργο και σκηνοθετεί ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μια μεσοαστική οικογένεια της Αθήνας του ’60. Μπαμπάς αυστηρός, πρώην στρατιωτικός. Τέσσερις κόρες σε ηλικία γάμου. Μια μαμά που ξέρει ότι τα κορίτσια της πρέπει πια να παντρευτούν. Και μια θεία που έρχεται κυριολεκτικά εξ’ ουρανού ? με Ολυμπιακή από το Σικάγο- για να σώσει την κατάσταση..

Φέτος τον θίασο συναποτελούν πρωταγωνιστές από το περσινό σχήμα, αλλά και νέα πρόσωπα.
Έτσι η φετινή διανομή είναι η εξής :
Άννα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Κλειώ Σκουλούδη, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γαλίτης, Δώρα Χρυσικού, Νικολέττα Καρρά, Δημήτρης Γεροδήμος, Γιώργος Χαλεπλής, Σοφία Πανάγου, Φαίη Ζαφειράκου, Βαγγέλης Νάσσης, Νίκος Ιωαννίδης, Νίκος Τσιάμης, Φοίβος Δουδωνής, Χρύσα Παππά.


Σκηνικά: Γιώργος Γαβαλάς
Κοστούμια: Γιάννης Μετζικώφ
Μελέτη Φωτισμών: Ελευθερία Ντεκώ
Μουσική Επιμέλεια: Σιδερής Πρίντεζης
Διασκευή-Ενορχήστρωση-Μουσική Διδασκαλία: Παναγιώτης Τσεβάς
Χορογραφία: Ελπίδα Νίνου
Βοηθός Χορογράφου: Θανάσης Γιαννακόπουλος
Βοηθοί Σκηνοθέτη: Στάθης Βούτος ? Ειρήνη Μπράουν