Σπεύσατε για... οντισιόν!

03.09.2007
Οι ρόλοι τριών νέων κοριτσιών απομένουν για τη συμπλήρωση του κάστινγκ της παράστασης με το έργο «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», που θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο «Αμιράλ». Ετσι οι ενδιαφερόμενες ηθοποιοί πρέπει να σπεύσουν στην οντισιόν η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μ.μ. στο «Αμιράλ».

Οι ρόλοι τριών νέων κοριτσιών απομένουν για τη συμπλήρωση του κάστινγκ της παράστασης με το έργο «Οκτώ γυναίκες κατηγορούνται», που θα ανέβει τον χειμώνα στο θέατρο «Αμιράλ».
Ετσι οι ενδιαφερόμενες ηθοποιοί πρέπει να σπεύσουν στην οντισιόν η οποία έχει οριστεί για την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 3 μ.μ. στο «Αμιράλ».

Κατά τα άλλα κι ενώ έχουν κλειστεί οι περισσότεροι ρόλοι γυναικών που θα ερμηνεύσουν το έργο, οι θεατρικές επιχειρήσεις Βαγγέλη Λιβαδά έχουν εξασφαλίσει τα δικαιώματα της παρουσίασης στην Ελλάδα των «Οκτώ γυναικών κατηγορούνται».

Σύμφωνα με ανακοίνωσή τους, από το περιβάλλον του συγγραφέα εκφράστηκε η αξίωση να υπάρχει σεβασμός στο έργο και η ερμηνεία των ρόλων να ανατεθεί σε κατάλληλες γυναίκες ηθοποιούς.

Το ίδιο έργο είχε ξαναπαρουσιαστεί στο παρελθόν από τις ίδιες επιχειρήσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα από την πλευρά του συγγραφέα, πράγμα που διατυπώθηκε από το περιβάλλον του. Τη σκηνοθεσία αυτή τη φορά έχει αναλάβει ο Θανάσης Θεολόγης.