ReMap Κεραμεικός/Μεταξουργείο

03.09.2007
Το ReMap KM είναι ένα project σύγχρονης τέχνης, που λειτουργεί παράλληλα με την 1η Μπιενάλε της Αθήνας, από τις 8 Σεπτεμβρίου ως τις 24 Νοεμβρίου και εντοπίζεται στην περιοχή Κεραμεικού/Μεταξουργείου της Αθήνας.
Το ReMap KM είναι ένα project σύγχρονης τέχνης, που λειτουργεί παράλληλα με την 1η Μπιενάλε της Αθήνας, από τις 8 Σεπτεμβρίου ως τις 24 Νοεμβρίου και εντοπίζεται στην περιοχή Κεραμεικού/Μεταξουργείου της Αθήνας. Η εξερεύνηση της ταυτότητας των συνοικιών και η αναθεώρηση του τρόπου χρήσης ιδιωτικών και δημόσιων αστικών χώρων είναι δύο βασικοί άξονες του ReMap KM.

Μέσα από εφήμερες καλλιτεχνικές παρεμβάσεις, πλατφόρμες και εγκαταστάσεις, βασική του πρόθεση είναι να δημιουργήσει διαφορετικές εναλλακτικές σύνδεσης του απτού κόσμου των κτιρίων, δρόμων και αστικών δομών με εφαρμογές σύγχρονης τέχνης, κοινωνικά δίκτυα και τρόπους επικοινωνίας.

Το ReMap KM παρουσιάζεται σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους κοντά στην Τεχνόπολι, όπου φιλοξενείται και ο κύριος όγκος της 1ης Μπιενάλε της Αθήνας.

Όλες οι πληροφορίες, πλήρως "χαρτογραφημένες", στο www.remapkm.com.