Γιάννης Κότσιρας - 10 χρόνια Live

04.09.2007
Ο Γιάννης Κότσιρας αυτό το καλοκαίρι γιορτάζει τα 10 χρόνια του στο τραγούδι και σε αυτή τη γιορτή του είστε όλοι προσκεκλημένοι...
Φέτος ο Γιάννης Κότσιρας μοίρασε όλο το χειμώνα Ταξίδια φιλιά με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα , τη Θεσσαλονίκη αλλά και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Με ένα cd που διακρίθηκε από το ηχόχρωμα του λαϊκού τραγουδιού, με επιτυχίες που ακόμη τραγουδιούνται παντού ( Σ αγαπάω, Έλα και κόψε με στα Δυο , Κάπου θα βρεθούμε ) συμπλήρωσε 10 χρόνια στο τραγούδι , μια ολόκληρη πορεία δισκογραφίας και Live που γιορτάστηκε με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Λυκαβηττού στις 27-6. Η φετινή μεγάλη περιοδεία του Γιάννη Κότσιρα σε όλη την Ελλάδα διακρίνεται από τη θετική ενέργεια αυτής της μεγάλης γιορτής και μεταφέρει παντού τα τραγούδια όλων αυτών των χρόνων, μεγάλες επιτυχίες , τραγούδια αγαπημένα που αυτό το καλοκαίρι θα ζωντανέψουν παντού , σε θέατρα και γήπεδα .

Σημαντικός σταθμός στην περιοδεία αυτή η συναυλία στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στη Λάρισα την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Στη φετινή καλοκαιρινή παρέα του Γιάννη Κότσιρα συμμετέχουν δυο νεαροί καλλιτέχνες που ήδη ο καθένας με τον τρόπο του έχει επιδώσει τα καλλιτεχνικά του διαπιστευτήρια .

Η Σοφία Στρατή που με το πρώτο της album και τη μεγάλη επιτυχία της Μια πεταλούδα δημιούργησε τις δικές της υποθήκες σε ένα δύσκολο μουσικό χώρο που είναι η εγχώρια pop. Ο τραγουδοποιός Θάνος Παπανικολάου που με το πρόσφατο πρώτο του album Σαν μια σκιά ανανέωσε τις καλύτερες παραδόσεις των Ελλήνων τραγουδοποιών. Ο Ντίνος Γεωργούντζος έχοντας την ενορχηστρωτική επιμέλεια, δημιούργησε μία δυναμική μπάντα από παλιούς αλλά και νεότερους συνεργάτες του ερμηνευτή .

Στο μπάσο ο Γιάννης Γρηγορίου, στο μπουζούκι ο Βαγγέλης Μαχαίρας, στα κρουστά ο Νίκος Νταρίλας, στην ακουστική κιθάρα ο Γεράσιμος Σιούρας , στο βιολί η Μιγκέν Σελμάνι, στα τύμπανα ο Γρηγόρης Συντρίδης και στην ηλεκτρική κιθάρα ο Νίκος Ταλιαδούρος. Για τον ήχο υπεύθυνοι σταθερά ο Άρης Κουντούρης και ο Λάμπρος Μπούνας και για την επιμέλεια του φωτισμού καθώς και του σκηνικού χώρου ο Γιώργος Τέλλος. Ο Γιάννης Κότσιρας αυτό το καλοκαίρι γιορτάζει τα 10 χρόνια του στο τραγούδι και σε αυτή τη γιορτή του είστε όλοι προσκεκλημένοι .