Το ακριβότερο βιβλίο στον κόσμο!

04.09.2007
Λέγεται "Dancing With The Bear" και είναι το ακριβότερο βιβλίο στον κόσμο! Συγγραφέας του ο Βρετανός επιχειρηματίας Roger Shashoua που το διαθέτει στην τιμή των 3 εκατ. λιρών ανά αντίτυπο!
Λέγεται "Dancing With The Bear" και είναι το ακριβότερο βιβλίο στον κόσμο!

Συγγραφέας του ο Βρετανός επιχειρηματίας Roger Shashoua, ο οποίος το διαθέτει κατόπιν ειδικής παραγγελίας σε κάθε ενδιαφερόμενο που μπορεί να πληρώσει 3 εκατ. λίρες ανά αντίτυπο! Το εξώφυλλο κάθε αντίτυπου με το success story του Roger στολίζουν περισσότερα από 600 αψεγάδιαστα διαμάντια.

Το βιβλίο διηγείται τον τρόπο με τον οποίο ο επιχειρηματίας έβγαλε 100 εκατ. λίρες επενδύοντας τα κεφάλαιά του στην αγορά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και απευθύνεται στους πλούσιους Ρώσους ομοϊδεάτες του με έδρα τη Μ. Βρετανία.

Ο κος Shashoua δηλώνει: "Υπάρχει τόσο χρήμα που κυκλοφορεί στη Ρωσία, που μου φάνηκε απόλυτα λογικό να κάνω ένα βιβλίο για τη ρώσικη αγορά. Ελπίζω οι ενδιαφερόμενοι να το διαβάσουν και να μην το κλείσουν σε ένα συρτάρι".

Η ειδική έκδοση "Dancing With The Bear" απέκτησε, αντί για λευκό, μαύρο εξώφυλλο ώστε τα διαμάντια να αστραποβολούν επιδεικτικά, επιβεβαιώνοντας τι άλλο παρά... τη συγγραφική αξία του βιβλίου!