Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο Νέο Φάληρο

06.09.2007
Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με νέο cd και νέα μπάντα ετοιμάζει τις αποσκευές του και ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα και την Κύπρο.
‘’ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΥΡΑΣ’’
Μαζί του: ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΣ & ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΩΡΑ: 21:00


Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με νέο cd και νέα μπάντα ετοιμάζει τις αποσκευές του και ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα και την Κύπρο. Πρόκειται για μία πολύχρωμη μουσική παράσταση, ένα πραγματικό πάρτυ για όλες τις ηλικίες με ρυθμικές στιγμές και καλοκαιρινή διάθεση.

Το πρόγραμμα θα έχει τη σφραγίδα του τραγουδοποιού, ο οποίος με την Βασιλική Καρακώστα (τραγούδι-κρουστά) και τον Οδυσσέα Τσάκαλο (τραγούδι-τύμπανα) αλλά και μία καινούργια μπάντα αποτελούμενη από τους Μιχάλη Βρέττα (βιολί), Θανάση Τσαουσέλη (πιάνο), Δημήτρη Φροσύνη (μπάσο) και Αποστόλη Βαλαρούτσο (κιθάρα) παντρεύουν φωνές και ήχους, ισορροπούν ανάμεσα στο ρεπερτόριο της εποχής των ΦΑΤΜΕ αλλά και μετέπειτα τραγουδιών φθάνοντας στο παρόν, συστήνοντάς μας τραγούδια από το νέο του άλμπουμ.

Χαρακτηριστικές επιτυχίες του Νίκου Πορτοκάλογλου που αγαπήσαμε, από την Θάλασσά μου Σκοτεινή, το Να με Προσέχεις, το Δεν μας Συγχωρώ, το Πάνω απ’ τα Σύννεφα και το Το Ποτάμι ξεδιπλώνονται σε ένα πρόγραμμα που φλερτάρει με την ενθουσιώδη διάθεση μιας παρέας φίλων.