The Dark Elf Trilogy σε κόμικ!

07.09.2007
Το πρώτο βιβλίο της σειράς "The Dark Elf Trilogy" του R.A. Salvatore μεταφέρθηκε σε κόμιξ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς "The Dark Elf Trilogy" του R.A. Salvatore μεταφέρθηκε σε κόμιξ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis.

Κάτω από τη γεμάτη ζωή επιφάνεια των Βασιλείων της Λήθης εκτείνεται ο μυστηριώδης κόσμος του Άντερνταρκ. Εδώ βρίσκεται και η Μεντζομπεράντζαν, πατρίδα των μοχθηρών και απάνθρωπων ντρόου.

Διψασμένοι για δύναμη και εξουσία, οι ντρόου δε διστάζουν να καταφύγουν στο έγκλημα και στην προδοσία προκειμένου να πετύχουν τους σκοπούς τους. Σε αυτόν το ζοφερό κόσμο γεννιέται ο θρυλικός ντρόου Ντριτζτ Ντο Έρντεν, όπως μας αφηγείται στο "The Dark Elf Trilogy" o R.A. Salvatore.

Στο "Homeland" παρακολουθούμε τα πρώτα βήματα και την ενηλικίωση του ήρωα στη σκληρή και βάναυση κοινωνία των ντρόου. O Ντριτζτ θα συνειδητοποιήσει σύντομα το χάσμα που τον χωρίζει από τους υπόλοιπους συμπατριώτες του και θα προσπαθήσει να βρει έναν τρόπο για να ξεφύγει από τη σκοτεινή κληρονομιά της φυλής του...

Η τριλογία "The Dark Elf Trilogy" ανήκει στη δημοφιλή σειρά φαντασίας "Forgotten Realms". Η τεράστια απήχηση της τριλογίας δεν άφησε αδιάφορη τη βιομηχανία της ένατης τέχνης, που παραδοσιακά βρίσκεται πολύ κοντά στο χώρο του fantasy.

Η εικονογραφημένη εκδοχή του "The Dark Elf Trilogy" κέρδισε από την αρχή το ενδιαφέρον όχι μόνο των αναγνωστών fantasy, αλλά και των φίλων των κόμιξ, αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές και γνωρίζοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία. Σύντομα θα κυκλοφορήσουν από τις Εκδόσεις Anubis και τα graphic novels "Exile" (Εξορία) και "Sojourn" (Ξενιτιά), τα οποία αποτελούν μεταφορά σε κόμιξ του δεύτερου και τρίτου βιβλίου της τριλογίας αντίστοιχα.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα
Ο R.A. Salvatore γεννήθηκε το 1959 στη Μασαχουσέτη, όπου ζει ακόμα με τη σύζυγό του και τα τρία παιδιά τους. Είναι κάτοχος πτυχίου στην Επικοινωνία, αλλά και στην Αγγλική Λογοτεχνία. Οι δυο πρώτες τριλογίες του της σειράς FORGOTTEN REALMS, "Τhe Dark Elf Trilogy" και "The Icewind Dale Trilogy" (συμπεριλαμβανομένων των μπεστ-σέλερ των New York Times, "The Halfling’s Gem" και "Sojourn"), έχουν πωλήσει περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.

Και οι δύο τριλογίες, καθώς και άλλα έργα του, κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Anubis.