Πάρε κι εσύ μέρος στην παράσταση ΑΩ

11.09.2007
Ο σκηνοθέτης του ΑΩ, Α. Μπουλάγιεφ, σε προσκαλεί να λάβεις μέρος ως ερμηνευτής στο φιλμ που θα κινηματογραφηθεί και θα προβληθεί ζωντανά στη σκηνή του Παλλάς. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας με διαφορετικές προσωπικότητες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.
Στις 26 Μαρτίου του 2008 ο χορογράφος και σκηνοθέτης Α. Μπουλάγιεφ δίνει την πρεμιέρα της νέας του προσωπικής δουλειάς με τίτλο ΑΩ. Πρόκειται ένα κινηματογραφικό έργο, με τη διαφορά ότι το συγκεκριμένο θα εκτυλιχθεί ζωντανά στη σκηνή του Παλλάς.

Το έργο βασίζεται σε ένα σύντομο διήγημα του Αργεντίνου συγγραφέα Jorge Luis Borges, με τον τίτλο "Η Βιβλιοθήκη της Βαβέλ" και παρουσιάζει μια φανταστική βιβλιοθήκη που στην πραγματικότητα είναι τόσο απέραντη όσο το σύμπαν.

Ο σκηνοθέτης σάς προσκαλεί να είστε ανάμεσα στους 400 κατοίκους της βιβλιοθήκης, συμμετέχοντας ως ερμηνευτής στο φιλμ που θα κινηματογραφηθεί και θα προβληθεί ζωντανά στη σκηνή του Παλλάς. Άνθρωποι κάθε ηλικίας και εθνικότητας με διαφορετικές προσωπικότητες είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχουν.

Το κινηματογραφικό γύρισμα θα γίνει την περίοδο 15-30 Νοεμβρίου 2007 στην ΑΘήνα. Ο σκηνοθέτης ζητάει 4 ώρες από το χρόνο σου σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ημερομηνίες.

Δηλώσεις συμμετοχής: [email protected]
Διευκρινήσεις στο τηλ.: 210 3424654
Λήξη προθεσμίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος: 15 Οκτωβρίου 2007.