Η σχέση σας... προωθείται!

12.09.2007
Επτά νέοι ηθοποιοί και ένας πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται θεατρικά στην παράσταση "Η σχέση σας... προωθείται!".
Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος χωρίς έντονη κοινωνική ζωή και με μόνους κοντινούς του ανθρώπους τη μητέρα του και τον παιδικό του φίλο Χάρη. Ο Γιάννης συζεί με τη Μάρθα, στην οποία προτείνει να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά. Εκείνη δηλώνει ανέτοιμη για κάτι τέτοιο. Η αντίθεσή τους δημιουργεί καβγάδες και προστριβές. Ο Χάρης διαμεσολαβεί στο ζευγάρι με σκοπό να «βοηθήσει» το φίλο του να χωρίσει.

Η σχέση του Γιάννη και της Μάρθας, η επιρροή που τα τρίτα πρόσωπα έχουν σε αυτήν, η φιλία και τα όριά της, καθώς και οι επιλογές που φαίνεται να μας προχωρούν ή να μας πηγαίνουν όλο και πιο "πίσω" διαπλέκονται στη σκηνή του Θεάτρου της Άνοιξης, στην παράσταση 'Η σχέση σας... προωθείται!'.

Επτά νέοι ηθοποιοί - το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΚΑΤΙ - και ένας πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας, με σκηνοθέτη τον Κωνσταντίνο Κωνσταντόπουλο, ενώνουν τις δυνάμεις τους και συναντιούνται θεατρικά, με όχημα το έργο του Ζαφείρη Βάλβη.

H παράσταση παρουσιάστηκε την άνοιξη, και επαναλαμβάνεται από τις 20 Σεπτεμβρίου ως τις 14 Οκτωβρίου στο Θέατρο της Άνοιξης. Κατόπιν, θα φιλοξενηθεί σε άλλη θεατρική σκηνή.

Σκηνοθεσία- διασκευή: Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος
Σκηνικά - Κοστούμια: Κούλα Γαλιώνη
Μουσική: Αλέξανδρος Ραγκούσης, Διονύσης Χαϊκάλης
Βοηθός Σκηνοθέτης: Στάμος Τσάμης
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Παίζουν: Νίκη Γαβριηλίδου, Πάνης Καλοφωλιάς, Μαρία Καψή, Μαρία Μαγγίνα, Τίνα Πετμεζά, Κωστής Σαββιδάκης, Κική Σαρηγιαννίδη.

Θέατρο της Άνοιξης
Γερμανικού 20, Αθήνα (Μεταξουργείο), Tηλ.: 210 5238870.