Μια «Κατσαρίδα» με στόχο το φεγγάρι

19.09.2007
Στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο Εγνατία στήνει "φωλιά" από τις 17 Οκτωβρίου "Η κατσαρίδα", το ξεκαρδιστικό μιούζικαλ δρόμου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου.
Στη Θεσσαλονίκη και στο θέατρο Εγνατία στήνει "φωλιά" από τις 17 Οκτωβρίου "Η κατσαρίδα", το ξεκαρδιστικό μιούζικαλ δρόμου, σε κείμενο και σκηνοθεσία Βασίλη Μαυρογεωργίου. Τρεις σεζόν στο «Θέατρο του Νέου Κόσμου», η Κατσαρίδα απέδειξε πόσο... ανθεκτική είναι μετακομίζοντας στη Θεσσαλονίκη.

Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις απίθανες περιπέτειες μιας μικρής κόκκινης κατσαρίδας, που αγωνίζεται να κατακτήσει έναν στόχο ζωής: να ανέβει στο φεγγάρι.

Η κατσαρίδα περιπλανιέται στα τρίσβαθα των υπονόμων, αλλά και σε αφιλόξενους δρόμους, διασχίζει ωκεανούς, χορεύει και τραγουδά μέσα σε δαιδαλώδεις αεραγωγούς, γνωρίζει άλλα έντομα, τρωκτικά και ανθρώπους, αλλά δεν απομακρύνεται ούτε στιγμή από το μεγάλο της όνειρο.

Η μουσική είναι του Κώστα Γάκη, τα κοστούμια της Γεωργίας Μπαμπαλού και παίζουν οι ηθοποιοί: Μιχάλης Οικονόμου και Γιώργος Παπαγεωργίου.