Με νέες γεύσεις το «Silver Star»

19.09.2007
Οι νέες γεύσεις «κατέβηκαν» στη Βουλιαγμένη και έδωσαν ραντεβού με τους καλοφαγάδες σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το Silver Star στη Βουλιαγμένη
Οι νέες γεύσεις «κατέβηκαν» στη Βουλιαγμένη και έδωσαν ραντεβού με τους καλοφαγάδες σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το Silver Star στη Βουλιαγμένη έχει τις αποχρώσεις του πράσινου, που συνδυάζονται αρμονικά με την πέτρα και το ξύλο.

Το «Ασημένιο Αστέρι» της γεύσης, μας υποδέχεται στην ίδια διεύθυνση χειμώνα-καλοκαίρι, μακριά από το θόρυβο της πόλης, για να απολαύσουμε ζουμερά και άψογα ψημένα κρέατα Αργεντινής, το αγαπημένο μας T-bone steak, το N.Y.Cut sirloin steak ή ένα Rib-eye - είναι μερικά μόνο από τα πιάτα με κρέας που μπορούμε να απολαύσουμε στο Silver Star Βουλιαγμένης.

Το κρέας Αργεντινής παράγεται με παραδοσιακό και φυσικό τρόπο στην περιοχή των Pampas. Τα μοσχαράκια διανύουν τους 8 πρώτους μήνες με την μητέρα τους. Αυτή η φυσική πορεία δίνει στα μικρά τα αντισώματα από το γάλα της μητέρας τους χωρίς να εξαρτώνται από αντιβιοτικά. Τα κοπάδια ζουν και μεγαλώνουν ελεύθερα σε ανοικτές εκτάσεις όπου τρέφονται με μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά χόρτα, χωρίς παρασιτοκτόνα. Ο μοναδικός συνδυασμός της ξεχωριστής Αργεντίνικης ράτσας δημιουργεί φυσικό κρέας που συγκριτικά με τα άλλα κρέατα έχει 31% λιγότερο λίπος, 18% λιγότερη χοληστερίνη, 14% λιγότερες θερμίδες και 32% λιγότερο νάτριο.

Μπορείτε να ξεκινήσετε με Garlic Steamed Mussels - Μύδια ημέρας σωταριμένα σε σκόρδο ή Zucchini Fritters -Τηγανιτά στίκς κολοκυθιού με ντιπ γλυκόξυνης σάλτσας. Από τις σαλάτες επιλέξτε την The Tea Room Salad - Μαρούλι Iceberg, καρέ τομάτας, κόκκινο κρεμμύδι με ντρέσινγ από μαγιονέζα και γλυκιά πάπρικα, ή την Salada Carioca - Μαρούλι Iceberg, ροδέλες αστακού, φέτες κοτόπουλου, μπέικον, και τοματίνια με βινεγκρέτ από tequila και lime. Στο Silver Star οι λάτρεις των κρεατικών να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους steaks σε «παραδοσιακά» γεύματα , πλαισιωμένα από καταπληκτικά γλυκά που ετοιμάζει ο σεφ.


Λητούς 4 & Απόλλωνος,
τηλ. 210 96.71.164-5
Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Καθημερινά 20.00 ? 01.30. και Κυριακή 1μεσημέρι - 7 μ.μ.