Ο Δημήτρης Μίγγας στην ισπανική μικρή οθόνη!

25.09.2007
Tο μυθιστόρημα του Δημήτρη Μίγγα Στα ψέματα παίζαμε! πρόκειται να διασκευαστεί σε μίνι σειρά που θα προβληθεί στην ισπανική τηλεόραση.

Tο μυθιστόρημα του Δημήτρη Μίγγα Στα ψέματα παίζαμε! πρόκειται να διασκευαστεί σε μίνι σειρά που θα προβληθεί στην ισπανική τηλεόραση. Το Ινστιτούτο Καταλανικού Κινηματογράφου (ΙCC) ήρθε σε συμφωνία με τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς θεωρεί πως το βιβλίο αποτελεί μια άμεση και ειλικρινή καταγραφή των ραγδαίων πολιτικών αλλαγών στον ευρωπαϊκό χώρο την τελευταία τριακονταετία.

Το Ινστιτούτο Καταλανικού Κινηματογράφου είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία παραγωγής με πολλές βραβευμένες ταινίες, τηλεοπτικές σειρές και θεατρικά έργα στο ενεργητικό της.

Έχει μεγάλη παράδοση στη διασκευή βιβλίων σπουδαίων συγγραφέων, όπως του Μανουέλ Βάθκεθ Μονταλμπάν και του Εδουάρδο Μεντόθα, σε κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σενάρια.
Έχει επίσης συνεργαστεί με μεγάλες εταιρείες παραγωγής, όπως τη Warner Bros, και έχει αναλάβει την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών για την κρατική τηλεόραση της Γαλλίας και της Ιταλίας.