Ατομική έκθεση του Άρη Προδρομίδη

04.11.2007
Ο καλλιτέχνης Άρης Προδρομίδης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση στην αίθουσα τέχνης TSATSIS PROJECTS/ARTFORUM το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.
Ο καλλιτέχνης Άρης Προδρομίδης εγκαινιάζει την ατομική του έκθεση στην αίθουσα τέχνης TSATSIS PROJECTS/ARTFORUM το Σάββατο 4 Νοεμβρίου.

Στη σύγχρονη ελληνική εικαστική σκηνή ο Προδρομίδης θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους καλλιτέχνες της γενιάς του 70'. Με το έργο του εκπροσωπείται η Ελλάδα, στον τομέα των MULTIMEDIA, σε πολλές διεθνείς εκθέσεις όπως στις BIENNALE, του Παρισιού, του Μπιλμπάο, της Σόφιας, της Λιουμπλιάνα, της Ποντεβέντρα, του Μόντρεαλ, της Βαρκελώνης, αλλά και στην έκθεση INSITE στο πλαίσιο της DOCUMENTA 10, στο Κάσσελ της Γερμανίας. Έχει εκθέσει σε περισσότερες από 100 ομαδικές και ατομικές εκθέσεις και έργα του βρίσκονται σε πολλά ελληνικά και ευρωπαϊκά μουσεία, όπως και σε ιδιωτικές συλλογές.

Στην έκθεση του αυτή, παρουσιάζεται ένας κύκλος δουλειάς με επιτοίχια έργα, με κατασκευές, με εγκαταστάσεις και με βίντεο. Είναι έργα πρόσφατα, και έργα από την πρόσφατη ατομική του έκθεση στο Λονδίνο, τα αποία συνδέονται με έργα του από τις αρχές της δεκαετίας του '80, με αναφορά στην αυτοπρόσωπη παρουσία του καλλιτέχνη στη δημιουργία του έργου.

Διάρκεια έκθεσης μέχρι 26 Νοεμβρίου
TSATSIS PROJECTS/ARTFORUM
Μητροπόλεως 12, γωνία Βενιζέλου, τηλ. 2310 257552
Ώρες - Ημέρες 11.00 - 21.00 Δευτέρα - Παρασκευή, Σάββατο 11.00 - 15.00.