Δείτε αποσπάσματα των παραστάσεων του Badminton!

27.09.2007
Δεκατρείς πολύ ενδιαφέρουσες παραγωγές περιλαμβάνει η φετινή σεζόν στο θέατρο «Badminton» στο Γουδί, που άνοιξε πέρυσι της πύλες του στο κοινό.
Δεκατρείς πολύ ενδιαφέρουσες παραγωγές περιλαμβάνει η φετινή σεζόν στο θέατρο «Badminton» στο Γουδί, που άνοιξε πέρυσι της πύλες του στο κοινό.

Η πρώτη, το «Ταξίδι στον Νότο» με την Κριστίνα Ογιος, έκανε πρεμιέρα την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου (θα διαρκέσει έως και την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου).

Ακολουθεί ο Χούλιο Μπόκα με το «Bocca Tango», την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του, αφού με αυτήν δηλώνει ότι κλείνει την καριέρα του ως χορευτής (πρόκειται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στις 22 Δεκεμβρίου 2007). Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τις δύο μεγάλες αγάπες του Χούλιο Μπόκα: το μπαλέτο και το τανγκό. Ανεξάντλητη ενέργεια, σουρεαλιστικοί τόνοι, αλλά και κωμικά στοιχεία, κάνουν το «Bocca Tango»να αναπαριστά ιδανικά το ψυχογράφημα της ανθρώπινης κατάστασης (έρωτας, απώλεια, αγωνία, χιούμορ, συντροφικότητα και άπλετος ερωτισμός), μέσα από την ενορχήστρωση μουσικής, φιλμ και γνήσιων Αργεντινών ερμηνευτών.

Εικόνες από τη βελούδινη αριστοκρατία και τις σκονισμένες φτωχογειτονιές του Μπουένος Αϊρες, ποτισμένες με την κληρονομιά του τανγκό, χορογραφία, συναισθηματικά και σωματικά ακραία εκφορά πάθους, σε συνδυασμό με την τεχνική ακρίβεια του μπαλέτου και την ελευθερία του σύγχρονου χορού, συνθέτουν την παράσταση.

Το «Βallet Αrgentino», η χορευτική ομάδα του Χούλιο Μπόκα, με κορυφαία τη Σεσίλια Φιγκαρέδο συμπράττει με τη φημισμένη ορχήστρα «Octango». Το αποτέλεσμα είναι μια γιορτή της ζωής, του έρωτα, του κορμιού και της αργεντίνικης φλόγας.

ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΩΣ ΤΟΝ ΜΑΪΟ

- 26, 27, 28/9: Κριστίνα Ογιος, «Ταξίδι στο Νότο (Viaje Al Sur)»
- 4 έως 8/10: Χούλιο Μπόκα, «Bocca Tango»
- 25/10: Caetono Veloso, O απόλυτος μύθος της Βραζιλίας για πρώτη φορά στην Ελλάδα
- 29/10 έως 2/11: Pilobolus, Χορός στα όρια της Ακροβασίας από την ομάδα που αποθεώθηκε στη φετινή τελετή των Οσκαρ
- 7 έως 25/11: «Beauty and the Beast», για πρώτη φορά ένα Disney μιούζικαλ στην Ελλάδα, αφηγείται την πιο συγκινητική ιστορία ... όλων των εποχών
- 1 έως 7/12: Momix «Passion», ένα οπτικαακουστικό ταξίδι στον κόσμο του πάθους
- 28,29/12: Woody Allen & New Orleans Jazz Band Live
- 4 έως 6/1: Budapest Cypsy Symphony Orchestra, Ενα ουγγαρέζικο Ουράνιο Τόξο με 100 τσιγγάνικα βιολιά
- 16 έως 20/1: Antigravity, Το όριο είναι ο ..ουρανός
- 23 έως 27/1: Fuego!
- Από 6 Φεβρουαρίου: Τablo
- Από 12 Μαρτίου: Μπαλέτο στον πάγο της Αγίας Πετρούπολης «Η λίμνη των κύκνων στον πάγο»
- 6 έως 25/5: «Mamma Mia!», Tο απόλυτο feel good θέαμα που σπάει ταμεία σ’ όλο τον κόσμο