Εναλλακτικά τον Οκτώβριο

01.10.2007
Χοροθέατρο, performance, video art, διαλέξεις και συναντήσεις εναλλακτικών... προσδιαγραφών σε πολλούς θεατρικούς χώρους στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Εναλλακτικής Σκηνής έως και τις 25 Οκτωβρίου.
Χοροθέατρο, performance, video art, διαλέξεις και συναντήσεις εναλλακτικών... προσδιαγραφών σε πολλούς θεατρικούς χώρους και σκηνές της Αθήνας έως και τις 25 Οκτωβρίου.

Η Εταιρεία Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Εντροπία και ο ομώνυμος Θεατρικός Χώρος στον Κεραμεικό διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το 5ο Φεστιβάλ Εναλλακτικής Σκηνής, με πλούσιο πρόγραμμα και πληθώρα νέων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών (διάρκεια 17 Σεπτεμβρίου-25 Οκτωβρίου).

1-15 Οκτωβρίου: Ευρωπαϊκή Συνάντηση Ομάδων και Καλλιτεχνών των Παραστατικών Τεχνών, με κοινωνικούς φορείς και θεσμούς, σε μια προσπάθεια διερεύνησης πιθανών κοινών δράσεων και σχεδιασμού συμπαραγωγών πολιτιστικών προϊόντων διεθνούς εμβέλειας, που πλαισιώνεται από περφόρμανς, happenings, μουσικά live & DJ sets.

20-25 Οκτωβρίου: Εργαστήρι & Demonstration - Performance (Πέμπτη 25 Οκτωβρίου) πάνω στις μάσκες του κλασικού Μπαλινέζικου Χοροθεάτρου Topeng, από την περφόρμερ και καλλιτεχνική διευθύντρια της ομάδας Gambuh Desa Ensemble από το Μπαλί της Ινδονησίας, Cristina Wistari Formaggia.

Φέτος απονέμονται Βραβεία Κοινού για τις δύο καλύτερες περφόρμανς του Φεστιβάλ, τα οποία συνίστανται στη δωρεάν παραχώρηση του Θεάτρου Εντροπία, καθώς και την οργάνωση παραγωγής, για την παρουσίαση 15 παραστάσεων για το πρώτο βραβείο και 6 για το δεύτερο, μετά τη λήξη του Φεστιβάλ. Τα Bραβεία απονέμονται σε ειδική βραδιά προς τη λήξη του Φεστιβάλ (Δευτέρα 22 Οκτωβρίου).