Ι will dine for you

10.10.2007
Κι όμως, υπάρχουν λόγοι για να χαίρεσαι που επέστρεψες στην πρωτεύουσα. Όσο καλά και να είναι τα beach bar και τα restaurants των νησιών, θα βρουν αρκετά πράγματα να ζηλέψουν από την πρόταση που ακολουθεί.

Από τον Γιώργο Πασχαλίδη

T Palace Lounge Βar
Οι «μπαρότσαρκες» στο κέντρο της Αθήνας γίνονται όλο και πιο δύσκολες, τουλάχιστον για όποιον θέλει να ξεχωρίσει. Τα κρυμμένα «μυστικά» είναι πλέον ελάχιστα.

Ένα lounge bar που πραγματικά μας εντυπωσίασε είναι το ολοκαίνουργιο Τ Palace, στο ξενοδοχείο King George Palace. Ο σκηνογράφος και interior designer Αντώνης Καλογρίδης εμπνεύστηκε μια ολόλευκη βιβλιοθήκη στην καρδιά του Συνάγματος και η υλοποίησή του είναι κι αυτή ονειρική. Τα άλογα της Mooi και τα Baccarat ολόμαυρα κρύσταλλα φωτίζουν δημιουργίες όπως η Lulu του Υves Saint Laurent και τα χρυσά πιστόλια του Philip Stark.

Τις απογευματινές ώρες απόλαυσε τον cappuccino σου, σερβιρισμένο με καραμέλα και σε χρυσά cups, κάτω από το «tattoo» που χτύπησε στον τοίχο ο Scott Campbell.

Η μουσική είναι διακριτική, όσο δυνατή χρειάζεται για να φτάνει στ αυτιά σου και να την απολαμβάνεις, χωρίς να εμποδίζει τη χαλαρή κουβέντα και να «νοθεύει» το lounge χαρακτήρα του χώρου.

Το σίγουρο είναι ότι θα μείνεις μέχρι αργά το βράδυ, όταν η μουσική δυναμώνει και η ατμόσφαιρα γίνεται πιο upbeat. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να γευτείς κάποιο από τα εξωτικά cocktail που σερβίρονται στο μπαρ. Τη γεύση τους την κάνει ακόμα καλύτερη το άψογο service.

Αν ψάχνεις μέρος για να γίνεις «λιώμα», ατύχησες. Αν ψάχνεις ένα μπαρ στο κέντρο της Αθήνας που θα γεμίσει τα μάτια, τα αυτιά και τον εγκέφαλό σου με τις κατάλληλες δόσεις αλκοόλ, επισκέψου το.

Ακόμα και μόνος σου.

Info: Τ Palace Lounge Bar Βασ. Γεωργίου Α 3, Σύνταγμα. Τηλ.: 210-3222210

Τελευταία τροποποίηση στις 06.03.2023 - 17:55