«Κάτω Παρτάλι» - Τι θα δούμε στο αποψινό νέο επεισόδιο [vds]

12.01.2015
Το πιο σκοτεινό κι αστείο χωριό της ελληνικής τηλεοπτικής περιφέρειας, η σειρά που σάρωσε τις τηλεθεάσεις την προηγούμενη σεζόν, κέρδισε την αγάπη του κόσμου και σκόρπισε άφθονο γέλιο, ενώ σχολιάστηκε όσο καμία άλλη επιστρέφει απόψε στις οθόνες μας.

Η έναρξη βρίσκει τους ήρωές μας στη Σίφνο μαζί με τη γιαγιά, τη μητέρα του Διαμαντή. Κωνσταντίνος, Μοσχούλα, Μανόλης και Βίβιαν, άφραγκοι και με ένα βαρύ φορτίο μαζί τους αναζητούν να εξοικονομήσουν χρήματα. Η ιδέα του Κωνσταντίνου να μεταμορφώσουν τη Μοσχούλα στην πάμπλουτη Τζέσικα Δεβλέτογλου, ιδιοκτήτρια πετρελαιοπηγών που της αρέσουν τα χαρτιά, αλλά συνέχεια χάνει, προσελκύει πολλούς επίδοξους χαρτοπαίκτες γύρω της, καθώς πολλοί θέλουν να επωφεληθούν από την γκίνια της.

Την ίδια στιγμή ο Θανάσης διασχίζει θάλασσες και κύματα για να έρθει να διεκδικήσει τη Βίβιαν, η οποία αντιστέκεται σθεναρά και δε δέχεται αρχικά τουλάχιστον τη συγγνώμη του. Πίσω στο χωριό δε η Νεκταρία αποκαλύπτει στη Λάμπραινα ότι είναι έγκυος στο παιδί του Μανόλη…

Το σενάριο υπογράφει ο Λευτέρης Παπαπέτρου που μας χάρισε μοναδικές στιγμές με το «Είσαι το ταίρι μου». Πρωταγωνιστεί η αγαπημένη Βίκυ Σταυροπούλου που επιστρέφει σε τηλεοπτική σειρά μετά από τις «7 Θανάσιμες Πεθερές».

Μπορεί η φράση «τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται» να ακούγεται κάπως κοινότοπη αλλά στο «Κάτω Παρτάλι» θα βρει την απόλυτη έκφρασή της!


Κανάλι: Mega
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 22.30
Ηθοποιοί: Γιάννης Τσιμιτσέλης (Κωνσταντίνος), Νάντια Κοντογεώργη (Βίβιαν), Μίνως Θεοχάρης (Μανόλης), Λεωνίδας Καλφαγιάννης (Θανάσης), Σταύρος Σβήγκος (Βλάσης), Βασιλική Τρουφάκου (Μυρτώ). Διαμαντής, ο Τάσος Χαλκιάς και η Βίκυ Σταυροπούλου στο ρόλο της Μοσχούλας.