«Το τελεσίγραφο του Μπορν» - Η μεγάλη καταδίωξη τώρα ξεκινά... [vds]

05.10.2015
O ειδικός πράκτορας Τζέισον Μπορν το μόνο που επιθυμεί πλέον είναι να εξαφανιστεί… Και το μόνο που τελικά καταφέρνει είναι το ακριβώς αντίθετο: να καταδιώκεται από εκείνους που τον δημιούργησαν και όχι μόνο...

Έχοντας χάσει τη μνήμη του, αλλά και το μόνο άνθρωπο που αγάπησε ποτέ του, τη Μαρί, προσπαθεί να ξεφύγει από έναν ορυμαγδό σφαιρών, αλλά και από άριστα εκπαιδευμένους δολοφόνους νέας γενιάς, αστυνομικούς, ομοσπονδιακούς πράκτορες και την Ιντερπόλ.

Ο Μπορν έχει μονάχα μια επιλογή: να ταξιδέψει ανά τον κόσμο προσπαθώντας να εξακριβώσει ποιος είναι καθώς έτσι, ίσως κατορθώσει να μείνει ζωντανός.

Το 2002 γνωρίσαμε για πρώτη φορά τον υπερκατάσκοπο με τα αρχικά J.B: τον Jason Bourne (Τζέισον Μπορν) που έψαχνε εναγωνίως να μάθει ποιος είναι… Το 2004 ο άρτια εκπαιδευμένος δολοφόνος Τζέισον Μπορν επέστρεψε για να πάρει την εκδίκησή του, με τον Ιρλανδό Πολ Γκρίνγκρας να σκηνοθετεί παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Νταγκ Λάιμαν. Και στο τρίτο μέρος της σειράς, ήρθε η ώρα ο Τζέισον Μπορν να θυμηθεί τα πάντα!

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Δευτέρα
Ώρα προβολής: 21.10
Διάρκεια: 102 λεπτά
Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Τζούλια Στάιλς, Ντέιβιντ Στράθερν, Τζόαν Άλεν