«Μία σχέση στοργής» - Η ταινία που χάρισε το Όσκαρ στη Σάντρα Μπούλοκ [vds]

11.02.2015
Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο του Michael Lewis, «The Blind Side: Εξέλιξη του παιχνιδιού". Το ανατρεπτικό και καταπληκτικό ταξίδι ενός άστεγου εφήβου που βρίσκει σπίτι, αγάπη και οικογένεια και καταφέρνει να αναδεχθεί σε αστέρι του μπέιζμπολ.

O Μάικλ Όχερ γνωρίζει λίγα πράγματα για την οικογένεια του. Ακόμα λιγότερα γνωρίζει για τα σπορ. Αυτό, που ξέρει καλύτερα ο άστεγος νεαρός, είναι οι δρόμοι και τα σκοτεινά σοκάκια του Μέμφις.

Η καλοαναθρεμμένη Λι - Αν Τουόχι ξέρει ελάχιστα για τον κόσμο του Μάικλ. Ωστόσο όταν εκείνη και ο νεαρός συναντιούνται, εκείνος βρίσκει ένα σπίτι και η οικογένεια Τουόχι όμως βρίσκει κάποιον, που της αλλάζει τη ζωή: έναν νέο αγαπημένο γιο και αδελφό. Ο εύσωμος και περιθωριακό νεαρός με τη βοήθεια και την υποστήριξη της νέας του οικογένειας και ιδίως της Λι – Αν κατορθώνει να ξεπεράσει τα προβλήματα του και να αναδειχθεί στο νέο αστέρι του αμερικανικού ποδοσφαίρου…

Το budget της ταινίας ήταν μόλις 26 εκατομμύρια δολάρια και απέφερε σε εισπράξεις, μόνο κατά την προβολή της στις ΗΠΑ, 240 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα γυρίσματα έγιναν στην πολιτεία της Τζόρτζια.

Μια εκπληκτική αληθινή ιστορία που μεταφέρεται στις οθόνες μας με την συγκλονιστική ερμηνεία της Σάντρα Μπούλοκ που της χάρισε το Όσκαρ 1ου γυναικείου ρόλου.

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Τετάρτη
Ώρα προβολής: 22.10
Διάρκεια: 110 λεπτά
Ηθοποιοί: Σάντρα Μπούλοκ, Κάθι Μπέιτς, Τιμ Μακ Γκρόου, Κουίντον Άαρον