«Valentine’s Day» - Η ταινία που θα σε βάλει στο κλίμα για τον Άγιο Βαλεντίνο [vds]

13.02.2015
Στα χνάρια της μεγάλης επιτυχίας του 2009, «Απλώς Δεν Σε Γουστάρει», η ταινία «Valentine’s Day» παρουσιάζει στη μεγάλη οθόνη ένα επιτελείο αστέρων μεγάλου βεληνεκούς, για να μας χαρίσουν απολαυστικές στιγμές.

Η ταινία παρακολουθεί τις ιστορίες μιας ετερόκλητης ομάδας ανθρώπων στο Λος Άντζελες, οι οποίοι γνωρίζουν τον έρωτα και την απογοήτευση κατά τη διάρκεια της ημέρας των Ερωτευμένων. Ζευγάρια και εργένηδες κερδίζουν και χάνουν στην προσπάθειά τους να βρουν, να διατηρήσουν ή να τερματίσουν μια σχέση μέσα σε μια μέρα.

Ο σκηνοθέτης Γκάρι Μάρσαλ, ο οποίος έχει καταφέρει να αποτυπώσει με επιτυχία τις πολλές όψεις του έρωτα σε μερικές από τις ωραιότερες ρομαντικές κομεντί της μεγάλης οθόνης είχε δηλώσει για την ταινία:

"Για κάποιους η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι ό,τι καλύτερο, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι κάνουν το παν για να την αποφύγουν. Η μέρα αυτή σημαίνει διαφορετικά πράγματα για τον καθένα. Οι υπόλοιπες γιορτές είναι πολύ πιο ξεκάθαρες," συμπληρώνει με το χαρακτηριστικό κοφτό ύφος του. "Τα Χριστούγεννα στολίζουμε δέντρα, ανταλλάσσουμε δώρα, λέμε ωραία τραγούδια, γυρίζουμε σπίτι μας και πέφτουμε για ύπνο. Την παραμονή Πρωτοχρονιάς, πίνουμε, ανταλλάσσουμε φιλιά τα μεσάνυχτα, τραγουδάμε το "Πάει ο Παλιός ο Χρόνος", γυρίζουμε σπίτι μας και πέφτουμε για ύπνο. Είναι απλά τα πράγματα. Η Μέρα του Περιβάλλοντος δεν είναι από τις πολύ μεγάλες γιορτές, αλλά επειδή σιγά-σιγά οι περιβαλλοντικές ευαισθησίες μας αυξάνονται αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη σημασία. Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου όμως, είναι κάτι πολύ ρευστό... Είναι δύσκολο να βρεις έναν ορισμό για αυτή τη μέρα γιατί πολύ απλά είναι πολύ δύσκολο να ορίσεις τι είναι αγάπη και γιατί αποτελεί το τέλειο θέμα για μια καλή ιστορία. Γιατί να μην γυριστεί μια ρομαντική κομεντί που να αφορά στην ημέρα που όλα περιστρέφονται γύρω από τον έρωτα, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δηλαδή;"

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Παρασκευή
Ώρα προβολής: 22.10
Διάρκεια: 115 λεπτά
Ηθοποιοί: Σίρλεϊ Μακ Λέιν, Άστον Κούτσερ, Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζέιμι Φοξ, Έκτορ Ελιζόντο, Κουίν Λατίφα, Έρικ Ντέιν, Κάθι Μπέιτς, Τέιλορ Σουίφτ