«Σεφ» - Ένα παραμύθι με χάπι εντ που θα σου ανοίξει την όρεξη [vds]

14.05.2015
Μετά από μια παρεξήγηση που παίρνει διαστάσεις ‘’χιονοστιβάδας’’, ο Καρλ Κάσπερ (Τζον Φαβρό) απολύεται από το γκουρμέ εστιατόριο στο οποίο δουλεύει ως σεφ. Αναγκάζεται να επιστρέψει στο Μαϊάμι μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του (Σοφία Βεργκάρα), και να δημιουργήσει τη δική του επιχείρηση: μια κινούμενη καντίνα με γκουρμέ φαγητό.

Σχεδιάζει να διασχίσει όλη τη χώρα, με τελικό προορισμό το Λος Άντζελες και βασικό με σκοπό να διεκδικήσει την θέση που του αξίζει στην ελίτ των σεφ.

Πρεμιέρα στο φεστιβάλ κινηματογράφου της Τραϊμπέκα 2014 έκανε η αμερικανική κωμωδία «Σεφ», την οποία έγραψε, έκανε την παραγωγή και σκηνοθέτησε ο Τζον Φαβρό, ο οποίος κρατά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ταινία προβλήθηκε και στo φεστιβάλ κινηματογράφου SXSW 2014

Ο Φαβρό ερμηνεύει έναν μάγειρα από το Μαϊάμι ο οποίος κάνει μάταιες προσπάθειες να ανοίξει ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες.

Εξασφάλισε μάλιστα τη συμμετοχή εξαιρετικών ηθοποιών σ’ αυτή την παραγωγή. Ανάμεσά τους ξεχωρίζουν οι: Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Σοφία Βεργκάρα και Ντάστιν Χόφμαν.

«Τους άρεσε ευτυχώς το σενάριο και μπορούσαν να συμμετάσχουν. Δεν τους ενδιέφερε να πληρωθούν πολλά λεφτά, άρα τους χρωστάω μεγάλη χάρη. Σ’ όλο το καστ» δήλωσε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης της ταινίας.

Η ταινία “Chef” είναι “…ένα παραμύθι με ένα χαρούμενο τέλος”, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη. “Πρόκειται για την ιστορία ενός ανθρώπου ο οποίος συνειδητοποιεί πως πρέπει να εστιάσει στις προσωπικές του προτεραιότητες”.

Κανάλι: Village
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 18.55
Διάρκεια: 110 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζον Φαβρό, Σοφία Βεργκάρα, Σκάρλετ Γιοχάνσον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Τζον Λεγκουιζάμο, Ντάστιν Χόφμαν, Όλιβερ Πλατ, Μπόμπι Καναβάλε