«Κυνηγώντας το Maverick»- Το πιο επικίνδυνο ραντεβού για τους εραστές του σερφ [vds]

20.06.2015
Καλώς ήλθατε στο Mavericks της βόρειας Καλιφόρνιας, όπου κάθε χρόνο διοργανώνεται το πιο συναρπαστικό κι επικίνδυνο ραντεβού για τους εραστές του σερφ, το Big Wave World Tour: και πιο συγκεκριμένα το “The Jay”, όπως ονομάστηκε, στη μνήμη του σερφίστα Τζέι Μοριάρτι.

Ο νεαρός πρωταθλητής που δάμασε τα κύματα, βρήκε τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 23 χρόνων - πρόλαβε όμως ν’ αφήσει πίσω του το πρότυπο του Soul Surfer, δηλαδή του αθλητή που αγωνίζεται όχι για τη νίκη, αλλά για την αγάπη προς τη θάλασσα.

Η ζωή του Μοριάρτι ενέπνευσε τον Κέρτις Χάνσον (“L.A. Confidential”) να σκηνοθετήσει την ταινία “Of Men and Mavericks” που ολοκληρώθηκε με πολλές δυσκολίες, αφού ο πρωταγωνιστής Τζέραρντ Μπάτλερ (“300”) είχε ένα ατύχημα στη διάρκεια των γυρισμάτων που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο Μπάτλερ χτυπήθηκε από πέντε διαδοχικά κύματα ύψους 6 μέτρων που τον έριξαν στα βράχια, και όταν ανασύρθηκε στην ακτή «είχε το απλανές βλέμμα του σερφίστα που μόλις αντίκρισε το θάνατο».

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Σάββατο
Ώρα προβολής: 23.15
Διάρκεια: 107 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζόνι Γουέστον, Ελίζαμπεθ Σου