«Παίζοντας με την Αγάπη»- Γλυκόπικρη κομεντί με all star cast [vds]

03.09.2015
Ο Τζορτζ (Τζέραρντ Μπάτλερ) λίγο πριν τα 40, είναι ένας απένταρος και διαζευγμένος, άλλοτε επιτυχημένος, ποδοσφαιριστής που έπαιζε στις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Ρεάλ και η Μίλαν. Η πρώην σύζυγός του, Στέισι (Τζέσικα Μπιλ), ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν δικηγόρο και ο 9χρονος γιος του, Λιούις, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής όπως ο πατέρας του.

Όταν δέχεται μια πρόταση για να γίνει προπονητής της ομάδας του Λιούις, ο Τζορτζ θεωρεί πως αυτός είναι ένας ιδανικός τρόπος για να έρθει ξανά κοντά με την Στέισι και τον Λιούις. Δεν έχει υπολογίσει ωστόσο έναν αστάθμητο αλλά ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα - το ισχυρό του σεξ απίλ και την επίδραση που έχει αυτό στις όμορφες μαμάδες των παιδιών που προπονεί.

Η μπλεγμένη συνάρτηση της αγάπης, προκαλεί μια σειρά από κωμικές καταστάσεις. Στην αρχή εμφανίζεται η Μπάρμπ (Τζούντι Γκριρ), μια χωρισμένη γυναίκα, η οποία αναζητά την επιβεβαίωση για το αν είναι ακόμα ελκυστική.

Ύστερα, η Ντενίζ (Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς), νοικοκυρά και πρώην δημοσιογράφος, η οποία προθυμοποιείται να βοηθήσει τον Τζόρτζ να βρει μια δουλειά ως δημοσιογράφος αθλητικών ειδήσεων. Κάπου ανάμεσα σε αυτές στις γυναίκες υπάρχει και ο «χορηγός» της ομάδας, ο ευκατάστατος Καρλ Κινγκ (Ντένις Κουέιντ), ο οποίος αμέσως γίνεται φίλος με τον Τζόρτζ, με σκοπό να καυχηθεί στους συναδέλφους του ότι κάνει παρέα με τον δημοφιλή πρώην ποδοσφαιριστή.

Ακόμη και η γυναίκα του Καρλ όμως, η Πάτι (Ούμα Θέρμαν), η οποία πάντα του ήταν πιστή, ρίχνεται στον Τζόρτζ επειδή θεωρεί ότι έχει ότι ακριβώς λείπει από τον σύζυγό της. Μέσα στο γήπεδο ο Τζόρτζ μπορεί όντως να έχει τον έλεγχο, αλλά άπαξ και βγει από εκεί, οι αμέτρητοι περισπασμοί τον κρατούν μακριά από το να περνά χρόνο με το γιο του.

Πώς μπορεί ο Τζόρτζ να επικεντρωθεί στο να γίνει ένας καλός πατέρας και, ενδεχομένως να επανασυνδεθεί με τη Στέισι, όταν όλες οι άλλες γυναίκες συναγωνίζονται για το ποια θα του τραβήξει την προσοχή;

Ο ιταλός σκηνοθέτης Γκάμπριελε Μουτσίνο (“Το Κυνήγι της Ευτυχίας”) συγκεντρώνει ένα εντυπωσιακό cast για την νέα του ταινία, με τους Τζέραρντ Μπάτλερ (“RocknRolla”), Τζέσικα Μπιλ (“The A-Team”), Ούμα Θέρμαν (“Kill Bill”), Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (“Chicago”) και Ντένις Κουέιντ (“Μετά την Επόμενη Μέρα”).

Η αγάπη είναι το πιο επικίνδυνο παιχνίδι, κι αυτό δείχνει να το γνωρίζει πολύ καλά ο ταλαντούχος Ιταλός σκηνοθέτης Γκάμπριελε Μουτσίνο (“The Pursuit of Happyness”), ο οποίος έστησε μια κινηματογραφική ιστορία με εξυπνάδα και ρομαντισμό, πάνω στους πιο συναρπαστικούς χαρακτήρες της καθημερινότητάς μας.

Τζέραρντ Μπάτλερ (“300”), Τζέσικα Μπιλ (“The A-Team”), Ούμα Θέρμαν (“Kill Bill”), Κάθριν Ζέτα Τζόουνς (“Chicago”) και Ντένις Κουέιντ (“The Day After Tomorrow”) πρωταγωνιστούν σε μια γλυκόπικρη κομεντί.

Κανάλι: Star
Ημέρα προβολής: Πέμπτη
Ώρα προβολής: 22.10
Διάρκεια: 94 λεπτά
Ηθοποιοί: Τζέραρντ Μπάτλερ, Τζέσικα Μπιλ, Ούμα Θέρμαν, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Ντένις Κουέιντ