Φρέντι Ροντρίγκεζ

14.03.2007
ΕΤΩΝ: 32 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. Η κινηματογραφική καριέρα του Λατίνου ηθοποιού ξεκίνησε το 1995 με το ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ του Αλφόνσο Αράου, δίπλα στον Κιάνου Ριβς. Ακολούθησαν ρόλοι σε διακεκριμένες τηλεοπτικές σειρές όπως, τα «Ρarty Of Five» και «Γραφείο Κηδειών Φίσερ».

ΕΤΩΝ: 32 ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. Η κινηματογραφική καριέρα του Λατίνου ηθοποιού ξεκίνησε το 1995 με το ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ του Αλφόνσο Αράου, δίπλα στον Κιάνου Ριβς. Ακολούθησαν ρόλοι σε διακεκριμένες τηλεοπτικές σειρές όπως, τα «Ρarty Of Five» και «Γραφείο Κηδειών Φίσερ». Τελευταία τον είδαμε ως σερβιτόρο που επιζεί (για λίγο) στο POSEIDON, αλλά και ως «Εκλεκτό» που σώζει τη Νύμφη και την Ιστορία στο LADY ΙΝ ΤΗΕ WATER του Μ. Νάιτ Σάμαλαν.

ΖΩΗ ΣΑΝ PULP FICTION: Παντρεμένος με τον σχολικό του έρωτα, έχει ήδη τέσσερα παιδιά. Ενα από αυτά πρωταγωνιστούσε μαζί του στο «Γραφείο Κηδειών Φίσερ». Εκτός όμως από την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, η καριέρα του παίρνει ανοδική πορεία: θα τον δούμε στο ΒΟΒΒΥ του Εμίλιο Εστέβεζ, αλλά και στο GRINDHOUSE, την πολυαναμενόμενη σύμπραξη Ταραντίνο και Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ.