The Long Firm

22.03.2007
Η μίνι σειρά της Μπίλι Ελτρινχαμ (This Is Not Α Love Song) ζωντανεύει γοητευτικά τον βρετανικό υπόκοσμο του ’60, δίχως όμως να ωραιοποιεί τις βρόμικες επιφάνειες της σκοτεινής του ιστορίας

Η μίνι σειρά της Μπίλι Ελτρινχαμ (This Is Not Α Love Song) ζωντανεύει γοητευτικά τον βρετανικό υπόκοσμο του ’60, δίχως όμως να ωραιοποιεί τις βρόμικες επιφάνειες της σκοτεινής του ιστορίας. Βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Τζέικ Αρνοτ, η σειρά ακολουθεί την ιστορία του Χάρι Σταρκς, ενός ομοφυλόφιλου γκάνγκστερ στο Λονδίνο. Το πορτρέτο του χτίζεται μέσα σε τέσσερα ωριαία επεισόδια, το καθένα από τα οποία αφηγείται ένας κεντρικός χαρακτήρας που σχετίζεται με τον Χάρι. Στην πορεία, ξετυλίγεται μια ιστορία που σε κρατά καθηλωμένο, αναβιώνει με εξαιρετική ακρίβεια η εποχή και δίνεται η ευκαιρία για ένα αληθινό tour de force στον πρωταγωνιστή Μαρκ Στρονγκ, δίπλα σε εξαιρετικούς συμπρωταγωνιστές όπως ο Ντέρεκ Τζάκομπι και ο Φιλ Ντάνιελς.

extras
Τίποτα παραπάνω από ηχητικό σχολιασμό στο πρώτο και το τέταρτο επεισόδιο από τον πρωταγωνιστή Μαρκ Στρονγκ, τον σεναριογράφο Τζο Πέναλ και την παραγωγό Λίζα Μάρσαλ. Γ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ