Hooligans

28.03.2007
Νεαρός από το Χάρβαρντ «προσγειώνεται» απότομα στο πράσινο γρασίδι του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Αποφασίζει πως ο μοναδικός τρόπος για να εκφράσει την οργή της ηλικίας του και να γίνει αποδεκτός είναι να γίνει μέλος μίας συμμορίας χούλιγκαν, από αυτούς που μαστίζουν από χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο.

Νεαρός από το Χάρβαρντ «προσγειώνεται» απότομα στο πράσινο γρασίδι του ποδοσφαιρικού γηπέδου. Αποφασίζει πως ο μοναδικός τρόπος για να εκφράσει την οργή της ηλικίας του και να γίνει αποδεκτός είναι να γίνει μέλος μίας συμμορίας χούλιγκαν, από αυτούς που μαστίζουν από χρόνια το Ηνωμένο Βασίλειο. Και όλα αυτά θα ήταν ανεκτά, αν όλο πράγμα δεν κατέληγε σε αυτό που φαντάζεστε. Δεν θα σας το αποκαλύψω, όμως, προκειμένου να μπείτε στον πειρασμό να δείτε την ταινία για τον μοναδικό λόγο που αξίζει: τον Ελάιτζα Γουντ. Ακόμη και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες, παραμένει τόσο αφοπλιστικός...

extras
Ενα making of που αποκαλύπτει περισσότερα από την ίδια την ταινία και ένα βιντεοκλίπ που ταιριάζει στο όλο νεανικό κλίμα της συγκεκριμένης παραγωγής που κανει πρεμιέρα στο DVD.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ