Δίδυμοι Πύργοι

29.03.2007
Ηταν μάλλον το σωστό timing που έφερε τον Στόουν αντιμέτωπο με τη μεγαλομανία και την «God Bless Αmerica» ορθότητά του. Και φαίνεται ότι κατάφερε να τον ρίξει επιτέλους και αυτόν (ως άλλον δίδυμο πύργο) μέσα στις στάχτες ενός τόσο εύκολου μελοδραματισμού, ο οποίος τελικά υπονομεύει και τα ανεπαίσθητα ίχνη κινηματογραφικής ηθικής που κυκλοφορούν ακόμη στο αίμα του.

Ηταν μάλλον το σωστό timing που έφερε τον Στόουν αντιμέτωπο με τη μεγαλομανία και την «God Bless Αmerica» ορθότητά του. Και φαίνεται ότι κατάφερε να τον ρίξει επιτέλους και αυτόν (ως άλλον δίδυμο πύργο) μέσα στις στάχτες ενός τόσο εύκολου μελοδραματισμού, ο οποίος τελικά υπονομεύει και τα ανεπαίσθητα ίχνη κινηματογραφικής ηθικής που κυκλοφορούν ακόμη στο αίμα του. Αφήνοντας χώρο στην προπαγάνδα του Πολ Γκρίνγκρας (Πτήση 93) να βασιλεύει ως πρώτη και πιο πετυχημένη αναστήλωση του ηθικού του αμερικανικού ονείρου!

extras
Και απλή και special έκδοση με commentary του Στόουν, commentary από τους πραγματικούς επιζώντες πυροσβέστες, κομμένες σκηνές, τέσσερα ντοκιμαντέρ για τον τόπο του εγκλήματος και τη Νέα Υόρκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ