The Temptations-Get Ready: Definitive Performances 1965-1972

03.04.2007
Λάτρευα πάντα τους Temptations για τις θεσπέσιες αρμονίες, τη ευδαίμονα διάθεση και τη σταθερή εμπιστοσύνη τους στη χαρά της ζωής που εξέφραζε καθένα από τα υπέροχα ποπ διαμάντια που ερμήνευσαν.

Dvd, Περιοχής 2, Μotown

Λάτρευα πάντα τους Temptations για τις θεσπέσιες αρμονίες, τη ευδαίμονα διάθεση και τη σταθερή εμπιστοσύνη τους στη χαρά της ζωής που εξέφραζε καθένα από τα υπέροχα ποπ διαμάντια που ερμήνευσαν. Δεκαέξι από αυτά τα κομμάτια, συγκεντρωμένα από ζωντανές (και σπανιότατες, τις περισσότερες φορές) εμφανίσεις του αξεπέραστου συγκροτήματος της Motown, πραγματοποιούν ένα θαυμάσιο μελωδικό ταξίδι για λογαριασμό μιας πολυαναμενόμενης DVD κυκλοφορίας. Τη διαδρομή εμπλουτίζουν τα ευεργετικά, αναδρομικά σχόλια του συν-ιδρυτή και εναπομείναντος μέλους του πενταμελούς σχήματος Οτις Γουίλιαμς, η ουσία παρ όλα αυτά βρίσκεται στα εξαίσια τραγούδια.

.....................extras

Μια επιπλέον 25λεπτη συνέντευξη του Γουίλιαμς, 24σέλιδο booklet με φωτογραφίες και κείμενα, όπως κι ένα ηχητικό υλικό με 15 τραγούδια ερμηνευμένα α καπέλα από τους Temptations. Εκδοση που υπόσχεται να σε ανεβάσει μέχρι το... Cloud Nine! Λ.Κ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ