Ιnto Τhe Wild (J/SonyBMG)

20.12.2007
O τραγουδιστής των Pearl Jam στη δεύτερη του απόπειρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χώρο της κινηματογραφικής μουσικής δεν καταφέρνει μεν να καινοτομήσει όπως είχε κάνει για λογαριασμό του «Dead Man Walking»

Από τον Σπήλιο Λαμπρόπουλο

O τραγουδιστής των Pearl Jam στη δεύτερη του απόπειρα να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο χώρο της κινηματογραφικής μουσικής δεν καταφέρνει μεν να καινοτομήσει όπως είχε κάνει για λογαριασμό του «Dead Man Walking», με εκείνα τα ανεπανάληπτα ντουέτα με τον Νουσράτ Φατέχ Αλί Καν, αλλά αν μη τι άλλο αποστασιοποιείται από τον ήχο του συγκροτήματος με το οποίο καθιερώθηκε.

Ο Εντι Βέντερ ξανασυναντά, λοιπόν, τον Σον Πεν, σε άλλο ρόλο αυτή τη φορά, καθώς το «Ιnto The Wild» είναι το σκηνοθετικό στοίχημα ενός ηθοποιού που δεν έχει και πολλά να κυνηγήσει από ερμηνευτικής απόψεως πλέον (αφού έχει κερδίσει δάφνες για τα πάντα). Ως επί το πλείστον ακουστικό, ενδοσκοπικό και χαμηλότονο, το «Ιnto The Wild» συνιστά ιδανική μουσική υπόκρουση για ένα road trip που θα μπορούσε καθένας από εμάς να κάνει παρέα με έναν φίλο που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά δεν είναι και απόλυτα σίγουρος ότι θέλει. Μόνο μην πιείτε πολύ κρασί στο δρόμο.