Δεν τελειωνω με διεισδυση

16.03.2011
Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να τελειωσω ουτε καν κοντευω... Με τα χερια του και το στοματικο ειναι πιο ευκολο. Τι μπορει να συμβαινει;

Θεια Λουκια χρειαζομαι την βοηθεια σου. Με το αγορι μου εχουμε ολοκληρωσει 4-5 φορες. Ειναι ο πρωτος μου... Εχω τελειωσει μονο μια φορα και παλι δεν καταλαβα σχεδον τιποτα. Κανουμε και προκαταρκτικα και ειναι και αρκετη ωρα μεσα μου. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν μπορω να τελειωσω ουτε καν κοντευω... Με τα χερια του και το στοματικο ειναι πιο ευκολο. Τι μπορει να συμβαινει; Ευχαριστω πολυ!

Τίποτα δεν συμβαίνει, απλά χρειάζεσαι λίγο περισσότερο χρόνο για να μπορέσεις να αισθανθείς πιο άνετα με τη διείσδυση. Όπως ίσως έχεις διαβάσει κι άλλες φορές σ' αυτή τη στήλη, το κυνήγι του οργασμού έχει πάντα το αντίθετο αποτέλεσμα. Σταμάτα λοιπόν να τον σκέφτεσαι, συγκεντρώσου στις αισθήσεις σου και απόλαυσε το σεξ, είτε με διείσδυση, είτε χωρίς.

Ταυτόχρονα, άσε τη φαντασία σου ελεύθερη να τρέχει σε σέξι σκηνές και καταστάσεις που σε φτιάχνουν και θα διαπιστώσεις ότι θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να ικανοποιηθείς με ό,τι κάνεις.

Το σημαντικό είναι να επικεντρωθείς στο τι νιώθεις κάθε στιγμή και όχι στο τι δεν νιώθεις. Βλέπεις, όπως όλα πράγματα που κάνουμε με το σώμα μας, έτσι και το σεξ απαιτεί αρκετή εξάσκηση και αυτοσυγκέντρωση, μέχρι να φτάσει να μας ανταποδίδει το μέγιστο σε αισθησιακό επίπεδο. Χαλάρωσε κι απόλαυσε το λοιπόν!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook