Εγχείριση στο πέος

03.06.2011
Εχει κανει εγχειρηση στο πεος στα 16 του και ο λογος ηταν, απο οτι μου πε, οτι την ειχε πολυ μεγαλη...

Εχει κανει εγχειρηση στο πεος στα 16 του και ο λογος ηταν, απο οτι μου πε, οτι την ειχε πολυ μεγαλη... Ισχυει κατι τετοιο; Τι αλλο θα μπορουσε να ειναι;

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Αχαχαχαχαχα!... Κι εσύ τον πίστεψες... Σε δουλεύει ψιλό γαζί καλό μου! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Προφανώς υπέφερε από φίμωση και γι' αυτό υποβλήθηκε σε μερική ή ολική περιτομή. Αυτό σημαίνει ότι η ακροποσθία, δηλαδή το δέρμα που βρίσκεται στην άκρη του πέους (ή "πετσάκι" όπως μπορεί να το ξέρεις) ήταν πολύ σφιχτό και δεν επέτρεπε στη βάλανο, δηλαδή στο "κεφάλι" του πέους να αποκαλυφθεί κατά τη διάρκεια της στύσης. Επειδή αυτή η κατάσταση γίνεται επώδυνη και εμποδίζει τη σεξουαλική επαφή, έπρεπε να αφαιρεθεί, ή ν' ανοίξει αυτό το μικρό κομμάτι του δέρματος.

Είναι ένα πολύ συνηθισμένο ανατομικό πρόβλημα των αγοριών και γι' αυτό ορισμένες θρησκείες, όπως η μουσουλμανική ή η εβραϊκή έχουν καθιερώσει την περιτομή ως υποχρεωτική σε όλα τα αρσενικά νεογέννητα. Ωστόσο, στην Ελλάδα υπάρχει έντονη προκατάληψη σε σχέση με αυτή την επέμβαση κι έτσι πολλοί γονείς -και γιατροί- την καθυστερούν μέχρι η κατάσταση να φτάσει στο μη περαιτέρω... Γι' αυτό κι ο δικός σου μπορεί να ντρέπεται να σου πει την αλήθεια και σου λέει φούμαρα.

Αν έχει πράγματι κάνει κάποια επέμβαση στο πέος του, μόνο αυτό μπορεί να είναι. Μάλιστα, μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις την αλήθεια και μόνη σου, αρκεί να δεις το πέος του όταν είναι χαλαρό: αν το κεφάλι του πέους φαίνεται, ή αν το πετσάκι έχει μια τομή σε σχήμα "V", τότε όντως έχει κάνει περιτομή. Αν πάλι το κεφάλι του πέους του είναι πλήρως καλυμμένο με δέρμα, τότε δεν έχει υποστεί σε καμιά επέμβαση κι απλώς σου λέει μπούρδες, για να σε εντυπωσιάσει.