Γιατι δεν μπορω να τελειωσω με το σεξ;

16.09.2011
Εχω σχεση 4 χρονια ειμαι 22 χρονων και ποτε δεν εχω τελειωσει με το σεξ παρα μονο αμα χαιδευω την κλειτοριδα, αλλα και αυτο δεν ειναι συχνο...

Θεια Λουκια!!! sos!!! Εχω σχεση 4 χρονια ειμαι 22 χρονων και ποτε δεν εχω τελειωσει με το σεξ παρα μονο αμα χαιδευω την κλειτοριδα, αλλα και αυτο δεν ειναι συχνο, αλλες φορες γιατι δεν θελω και αλλες γιατι δεν προλαβαινω. Ομως αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι με το σεξ δεν γινεται τιποτα.

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Δεν μου δίνεις αρκετές λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σου ζωή με τον σύντροφο σου, αλλά είναι σαφές πως το σεξ που κάνετε δεν είναι και τόσο ενθουσιώδες. Βλέπεις, αν περιμένεις να τελειώσεις μόνο με τη διείσδυση δεν θα δεις ποτέ φως.

Πρώτα απ' όλα, πριν καν προχωρήσετε στη διείσδυση πρέπει να αφιερώσετε αρκετό χρόνο στα προκαταρκτικά μέχρι να τον θέλεις πραγματικά μέσα σου. Έπειτα θα πρέπει να δοκιμάσετε διαφορετικές στάσεις, όπου εκείνος αλλά κι εσύ να μπορείτε να παίζετε με τα ευαίσθητα σημεία σου κατά τη διάρκεια της πράξης, ώστε να εντείνετε τη διέγερση σου. Και οπωσδήποτε πρέπει εκείνος να έχει αρκετή αντοχή ώστε να σε περιμένει να τελειώσεις πριν εκσπερματώσει.

Αν κάτι απ' όλα αυτά δεν συμβαίνει, αν ας πούμε απλά γδύνεστε, σε χαϊδεύει για 3 δευτερόλεπτα, μετά μπαίνει μέσα σου και τελειώνει σε 2 λεπτά, τότε είναι απόλυτα φυσικό να μην ικανοποιείσαι κι ούτε πρόκειται να ικανοποιηθείς ποτέ έτσι.

Εν πάση περιπτώσει, το καλό σεξ χρειάζεται όρεξη, φαντασία και αρκετή εξάσκηση, γι' αυτό σου προτείνω να περιηγηθείς τη σχετική στήλη που διαθέτουμε εδώ δίπλα, απ' όπου μπορείς να πάρεις αρκετές ιδέες οι οποίες θα εμπλουτίσουν το ρεπερτόριο σου και θα βοηθήσουν στη βελτίωση της σεξουαλικής σας ζωής. Άλλωστε -και γιατί όχι;- θα μπορούσες να διαβάσεις μερικά απ' αυτά τα άρθρα μαζί με τον σύντροφο σου, μήπως ξεστραβωθεί και του λόγου του.