μεγεθος κολπου..

20.09.2011
Δν ξερω καν το μεγεθος του κοπλου μου και φοβαμαι να ''ψαχτω'' μηπως κανω καμια ζημια... Αλλα απο οσο ειδα μια φορα, ηταν μια πολυ μικρη τρυπα, τοση που ουτε δαχτυλο δν μπορουσε να μπει.

Θεια Λουκια γεια σου!ειμαι 15 χρονων...διαβαζω το site σου απο τα 12 μου και η γνωμη μ για αυτο ειναι η καλυτερη! Θελω να σε ρωτησω κατι... ο κολπος σε μια κοπελα μεγαλωνει ενω μεγαλωνει και η ιδια; Εγω δν ξερω καν το μεγεθος του κοπλου μου και φοβαμαι να ''ψαχτω'' μηπως κανω καμια ζημια... Αλλα απο οσο ειδα μια φορα που προσπαθησα, δν μπορουσα να καταλαβω εαν ηταν αυτο που ειδα, γιατι ηταν μια πολυ μικρη τρυπα, τοση που ουτε δαχτυλο δν μπορουσε να μπει. Σε ρωταω γιατι εχω σχεση με ενα αγορι και θελω να ξερω εαν μπορω να προχωρησω στα προκαταρκτικα... Περιμενω με πολλη αγωνια την απαντηση σου! Σε φιλω!

Γίνε φίλος της θείας Λουκίας και στο FaceBook

Κυριακούλα μου, η τρυπούλα που λες είναι μόνο το άνοιγμα του κόλπου σου, το οποίο αυτή τη στιγμή είναι "φραγμένο" κατά κάποιον τρόπο, από τον παρθενικό σου υμένα. Ο κόλπος σου βρίσκεται πάρα μέσα και σίγουρα έχει πλέον το κατάλληλο μέγεθος για να δεχτεί το αντρικό πέος, όταν θα έρθει η στιγμή να ολοκληρώσεις τις σχέσεις σου.

Για τα προκαταρκτικά ούτως ή άλλως δεν έχει σημασία κάτι τέτοιο και μπορείς να προχωρήσεις άφοβα. Αλλά αν θέλεις να δοκιμάσεις την αίσθηση που σου δίνει ένα δαχτυλάκι χωρίς να πονέσεις ή να ξεπαρθενευτείς άθελα σου, θα πρέπει να ξεκινήσεις με το μικρό δάχτυλο και αφού θα είσαι ήδη αρκετά υγρή, μετά από χάδια και φιλιά... Είναι ακριβώς αυτό που λένε αγάλι, αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ